- 5 Aralık 2019
- 73
- 46
-
- Konu Sahibi Melek Gurel
bende hemen istiyodum kuzum ama depresyona girmistim o ara kabullenemiodum neden bana oldu diyip yiyip bitiriodum kendimi.esimle konustuk ne kadar istesemde beklemeye karar verdik.aslinda 1 bucuk ay sonra falan duzeldim baya ama 2 ayda grip oldum fena antibiyotik kullanimi falan ertelemek zorunda kaldik yine
merhabalarHanımlar selam.
Ben 2 aylık hamileyim fakat geçen hafta bebeğimin Kalp atışları durduğu için kürtaj oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum. Psikolojik olarak sürekli aklım onda. Kürtaj olalı 1 hafta oldu ama tekrar hamile kalmak istiyorum. Biliyorum çok kısa bir süre ama ilk bebeğim olduğu için 2 ay gebelikte yaşamış olsam şu an çok büyük boşluk hissediyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir hanımlar? Kürtajdan sonra hamilelik ne kadar süre içerisinde sağlıklı olur? Gebeliğe hazırlıkta neler önerirsiniz?
Çok teşekkür ederim canımmmmerhabalaröncelikle çok geçmiş olsun bebeğin için ve daha sonra inşAllah tekrar hamile kalırsın,Kalırız bende istiyorum az buçuk aslında bu ay bekliyordum ama adet oldum,ve daha sonra bu sayfada adet kanaması olsada bazı kadınlarda hamilelik olurmuş bunu öğrendim,ne bileyim umut işte,bu konu hakkında fikrinvarmıı ?
test yapmayı düşünüyorum peki senin kullandığın test hangisi bilgin olmadığı için hangisi iyidir hanigisi doğrudur bilmiyorum netten sipariş etmyi düşünyormÇok teşekkür ederim canımmm
Halk arasında üstüne görme derlermiş daha önce bende gebelik beklerken adet olunca araştırma yapmıştım. Olabiliyormuş böyle bir şey tabiiki test yaptın mı peki? Ya da direk kan testi yaptırıp beta hcg ne baktırırsan daha net sonuç alabilirsin. Hiç çocuğun yoksa daha yeni gebe olmak istiyorsan insan beklemek istemiyor bizimde başta öyle olmuştu her ay hamile kalıcam diye bekliyordum ama 4 ay sonunda hamile kaldım. Bu normal bir durummuş yumurtlama gününe denk gelmediği zaman hamile kalma olasılığı %30muş.
Canım ben evin yakınındaki bir eczaneden aldım rahat bir 20 kez almışımdır test doğru sonuç veriyor adı AL-Bİ idi. Fiyat yaklaşık 5 lira olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. İstersen erken gebelik testleri var adı Comfort ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyormuş sanırım bir kaç yerde okumuştum.test yapmayı düşünüyorum peki senin kullandığın test hangisi bilgin olmadığı için hangisi iyidir hanigisi doğrudur bilmiyorum netten sipariş etmyi düşünyorm
bnde okudum çok araştırdım baktım falan bide senin fikrini sorayım dedimm...Eeeeee peki bebişin şuan kaç yaşında,gebeliğin ilk zamanki belirtilerin nelerdiii ??Canım ben evin yakınındaki bir eczaneden aldım rahat bir 20 kez almışımdır test doğru sonuç veriyor adı AL-Bİ idi. Fiyat yaklaşık 5 lira olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. İstersen erken gebelik testleri var adı Comfort ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyormuş sanırım bir kaç yerde okumuştum.
bnde okudum çok araştırdım baktım falan bide senin fikrini sorayım dedimm...Eeeeee peki bebişin şuan kaç yaşında,gebeliğin ilk zamanki belirtilerin nelerdiii ??☺☺
Eninde sonunda ona kavuşacağını bilerek yaşa,Rabbim hayırlısını bu şekilde yazmış.İnşAllah tekrar hamile olursn haberini alır almaz bnmlede paylaşş bnde bi iki gün snra test yapcmCanımmmmm
Gebe olduğumu ilk şu şekilde anladım. Normalde çok yemeğe düşkün biri değilimdir ama bir gece saat 2 de bütün ekmek tost yedim ve sürekli uyuyordum. Diğer soruya gelince bebişim cennette sadece 2 buçuk ay kalabildi annesinin karnında.. Sonra kalbi durdu ve kürtaj oldumİlk gebeliğimdi ve ölmeseydi şu an 4 bucuk aylık olucaktım... Nasip
Biliyorum canım herşey allahtan tabikiEninde sonunda ona kavuşacağını bilerek yaşa,Rabbim hayırlısını bu şekilde yazmış.İnşAllah tekrar hamile olursn haberini alır almaz bnmlede paylaşş bnde bi iki gün snra test yapcm