Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe Hazırlık🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek Gurel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
73
46
Hanımlar selam. 🌹
Ben 2 aylık hamileyim fakat geçen hafta bebeğimin Kalp atışları durduğu için kürtaj oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum. Psikolojik olarak sürekli aklım onda. Kürtaj olalı 1 hafta oldu ama tekrar hamile kalmak istiyorum. Biliyorum çok kısa bir süre ama ilk bebeğim olduğu için 2 ay gebelikte yaşamış olsam şu an çok büyük boşluk hissediyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir hanımlar? Kürtajdan sonra hamilelik ne kadar süre içerisinde sağlıklı olur? Gebeliğe hazırlıkta neler önerirsiniz?

Hanımlar selam. 🌹
Ben 2 aylık hamileyim fakat geçen hafta bebeğimin Kalp atışları durduğu için kürtaj oldum ve çok zor bir süreçten geçiyorum. Psikolojik olarak sürekli aklım onda. Kürtaj olalı 1 hafta oldu ama tekrar hamile kalmak istiyorum. Biliyorum çok kısa bir süre ama ilk bebeğim olduğu için 2 ay gebelikte yaşamış olsam şu an çok büyük boşluk hissediyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir hanımlar? Kürtajdan sonra hamilelik ne kadar süre içerisinde sağlıklı olur? Gebeliğe hazırlıkta neler önerirsiniz?
[/

Cnm seni çok iyi anlıyorum 2 düşüğüm var ilki 2 aylıktı amakalp atışı hiç duyulmadı düşük yaptim parça kaldı diye kürtaj oldu 2. Gebeliktede kendi kendine düştü pıhtılaşma sorunu varmi batktırdın mi üzülme hayırlısını dile h

Cnm seni çok iyi anlıyorum 2 düşüğüm var ilki 2 aylıktı amakalp atışı hiç duyulmadı düşük yaptim parça kaldı diye kürtaj oldu 2. Gebeliktede kendi kendine düştü pıhtılaşma sorunu varmi batktırdın mi üzülme hayırlısını dile pozitif düşün olur cnm

Cnm seni çok iyi anlıyorum 2 düşüğüm var ilki 2 aylıktı amakalp atışı hiç duyulmadı düşük yaptim parça kaldı diye kürtaj oldu 2. Gebeliktede kendi kendine düştü pıhtılaşma sorunu varmi batktırdın mi üzülme hayırlısını dile h
Randevu aldım baktırıcam 🙏 Çok geçmiş olsun sizede çok zor bir durum gerçekten herşey Allah'tandır ne yapalım 😔

Doktor 3 ay korunma vermişti. 2 ay sonra korunmayı bıraktık. 19 ay oldu hamile kalamadım. Siz de 2 ay kadar vücudunuzu dinlendirin kürtaj cerrahi bir operasyon olduğundan dolayı dinlenmek şartmış.

Peki hamile kalamamanızın sebebi nedir araştırmışmıydınız?
şuan araştırılıyor. Sol tüpümde biraz tıkanıklık vardı gecen ay rahim filmi çekindim açıldı. Eşimde de bir problem yok. Genetik testi yapılacak bu ayın sonunda. Onun sonucuna göre bir tedavi belirlenecek.

şuan araştırılıyor. Sol tüpümde biraz tıkanıklık vardı gecen ay rahim filmi çekindim açıldı. Eşimde de bir problem yok. Genetik testi yapılacak bu ayın sonunda. Onun sonucuna göre bir tedavi belirlenecek.
Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bir evlat sahibi olursunuz ❤️ Bende aynı şeyleri tekrar yaşamamak için pıhtılaşma ya baktırıcam randevu aldım. Rahim içi filmi duymuştum ama biraz ağrılı olduğunu söylediler.

Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bir evlat sahibi olursunuz ❤ Bende aynı şeyleri tekrar yaşamamak için pıhtılaşma ya baktırıcam randevu aldım. Rahim içi filmi duymuştum ama biraz ağrılı olduğunu söylediler.
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah. Hayır benimki hiç ağrılı olmadı çok kısa sürdü kalkıp normal yaşantıma devam ettim.

Allah ikinizede sabir versin bir daha yasatmasin rabbim tez zamanda yine annr olmayi nasio etsin hayirlisi ile 🤲 bisey sorcakdim kizlar Hamile kaldığınız zaman ki belirtileriniz nelerdi hanımlar biraz bilgi verirmisiniz

Allah ikinizede sabir versin bir daha yasatmasin rabbim tez zamanda yine annr olmayi nasio etsin hayirlisi ile 🤲 bisey sorcakdim kizlar Hamile kaldığınız zaman ki belirtileriniz nelerdi hanımlar biraz bilgi verirmisiniz
Benim ilk belirtim adet gecikmesiydi. 4 gün sonra test yaptım hamileymişim. Başka bir belirtim olmamıştı. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ☺

Hanımlar selam. 🌹
1 ay dinlensen yeterli kuzum bence moralini bozma hersey Allahtan. Umarım sağlıklı bir sekilde hamile kalırsın bizde cok istiyoruz 1 senedir bir kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra olmadi bakalim hayirlisi

1 ay dinlensen yeterli kuzum bence moralini bozma hersey Allahtan. Umarım sağlıklı bir sekilde hamile kalırsın bizde cok istiyoruz 1 senedir bir kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra olmadi bakalim hayirlisi
Aynen öyle canım herşey Allahtan. Kıyamam sana inşallah Allah sizide tez zamanda evlat sahibi yapar ❤️

Slm canim 26 ekimde boş gebelikten kurtaj oldum bende hiç korunmadim ve adet gormeden hamile kaldim ama şimdi doktora gitmwye korkmuyorum kan degerim yukseliyor ama fiziksel olarak bir belirti kusma falan yok korkuyorum

Hanımlar selam. 🌹
merhaba canim bende haziranda hamile kaldim.5. haftada gelisimi durdugu icin kurtaj oldum temmuz sonu.4 ay gecti bu ay hamileyim daha bugun ogrendim normalde yarin adetim.doktorum kurtajdan sonra 1 adet gormen yeter demisti ama psikolojimi duzeltmek icin 4 ay kadar bekledim

merhaba canim bende haziranda hamile kaldim.5. haftada gelisimi durdugu icin kurtaj oldum temmuz sonu.4 ay gecti bu ay hamileyim daha bugun ogrendim normalde yarin adetim.doktorum kurtajdan sonra 1 adet gormen yeter demisti ama psikolojimi duzeltmek icin 4 ay kadar bekledim

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim senin adına 🙏 Ben şimdi bir boşluk hissettiğim için hemen olsun istiyorum 😔 Allahım bir daha yaşatmasın inşallah hiç kimselere.

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim senin adına 🙏 Ben şimdi bir boşluk hissettiğim için hemen olsun istiyorum 😔 Allahım bir daha yaşatmasın inşallah hiç kimselere.
bende hemen istiyodum kuzum ama depresyona girmistim o ara kabullenemiodum neden bana oldu diyip yiyip bitiriodum kendimi.esimle konustuk ne kadar istesemde beklemeye karar verdik.aslinda 1 bucuk ay sonra falan duzeldim baya ama 2 ayda grip oldum fena antibiyotik kullanimi falan ertelemek zorunda kaldik yine

X