Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fsngkunl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
5
1
1
29
Merhaba arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum bana yardımcı olabilir misiniz 2 senelik evliyim hamilelik istiyorum ilk 1 ay korunduk sonra bıraktık kadın doğum doktoruna gittim anlattım muayene etti eşimin sonuçları benim sonuçlarım gayet iyi çıktı en son muayene de senin çocuğun olur 10 kilo ver dedi( şuan diyet yapıyorum )bir daha ne zamana geleyim dedim genel kalınca dedi bana hiç bir şekilde folik asit veya Başka takviye ilaç vermedi bende ona güvenerek başka doktora gitmedim hala hamile kalamadım sizce normal mi birde rahim geriye doğru dönük ama bu sorun değil dedi bana

Canim hamile kalmadan 3 ay önce muhakkak folik asit kullanmalısin.Hatta hem folik asit hem b12 vitamini birlikte olanı var onu kullandim ben 3 ay.butun testlerini detayli yaptirmani oneririm toxo seker kolestrol kansizlik vs.

Bende çocuk istemeye karar verince doktora gittim muyane falan etti ama ilk iş folik asit yazdı bide d vitamini düşük dedi onu yazdı adetin 3 günü gel bide hormonlarına bakalım dedi folik asit vermemesine sasirdim

hamile kalmayı düşünen herkesn folik kullanması lazım,prowomen kullanıyorum,içinde folikde var..

Bende çocuk istemeye karar verince doktora gittim muyane falan etti ama ilk iş folik asit yazdı bide d vitamini düşük dedi onu yazdı adetin 3 günü gel bide hormonlarına bakalım dedi folik asit vermemesine sasirdim
Aynen o dediklerine sen baktı adetlikten de baktı herşey normal dedi ama folik asit yazmadı bende bekledim hatta hap ilaç yazacak miydiniz dedim hayır gebe kalınca gel dedi saçma geldi ama o yazmadan ben kullansam ne olur ki

Yani bisey olmaz zaten hamilelikten üç ay önce biz başlatıyoruz dedi özele gitmiştim cocuk gelişimi icin kullandiriyoruz hamile kalana kadar kaldıktan sonra da duruma gore kullandirmya devam ediyoruz dedi

Yani bisey olmaz zaten hamilelikten üç ay önce biz başlatıyoruz dedi özele gitmiştim cocuk gelişimi icin kullandiriyoruz hamile kalana kadar kaldıktan sonra da duruma gore kullandirmya devam ediyoruz dedi
ANladım teşekkür ediyorum cvp arkadaşlarıma da guatr ölçümü isteyeceğim kilo vermekte zorlanıyorum o zaman tanı kan isteyip tekrar bakarım olmadı başka bir doktora giderim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Bende bugün gidip hormon testi yaptrcam inşallah bisey çıkmaz bende haziranda en son adet oldum sonra korunmayı bıraktım üç gün oldu adet olalı bakalım banada 62 kiloyum zayıfla dedi

Aynen o dediklerine sen baktı adetlikten de baktı herşey normal dedi ama folik asit yazmadı bende bekledim hatta hap ilaç yazacak miydiniz dedim hayır gebe kalınca gel dedi saçma geldi ama o yazmadan ben kullansam ne olur ki
Canım devlet hastanesine gittiysen onlar genelde yazmıyor özeller anlaşmalı olduğu için yazarlar takviye olarak al tabi ki geçen bi arkadaşım sağlık ocağından ücretsiz alabilirsin demişti ama hiç gidemedim sağlık ocağına bilgin olsun

aaa iyiymiş teşekkür ederim bilgi için yakın zamn da gideyim de sağlık ocağına alayım ordan

Bende bugün gidip hormon testi yaptrcam inşallah bisey çıkmaz bende haziranda en son adet oldum sonra korunmayı bıraktım üç gün oldu adet olalı bakalım banada 62 kiloyum zayıfla dedi
62 kilo da çok değil ki boyun kısa değilse bana da dedi de işte uğraşıyorum zayıflayacağım diye

Başka doktorada görünmenizi tavsiye ederim. Stres yapmayın. Herşeyin zamanı vardır. Benimse rahmim doğuştan tersmiş. Ama bir problem olmadı. Folik asit zaten özel alınan bi hap. Gebelik düşünüyorsanız eczacınızla konuşupta alabilirsiniz. Ama ben kullanmamıştım şahsen. Gebe kalınca başladım.

Eğer hormonlarında problem yoksa zayıflamanın çok etkisi oluyor benim çok kilom olmamasına rağmen 69dan 63 e düştüm ve iki yıl boyunca ilk defa hamile kaldım o da kimyasal oldu gerçi ama kilo verip hamile kalan çok insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…