Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Manolya88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
82
24
3
41
Kızlar yeni evliyim bebiş istiyoruz ama ilk denemelerimizde olmadı çalışmalarda ovulasyon gününe denk getirmedim ilk 2 ay sanırım ondan dolayı hüsran oldu sonuç. Tam ovulasyon günündeyim dün ve bugün kabak çekirdeği iyi geliyormuş doğrumu tavsiyelerinizi bekliyorum inşallah gelsin bebişlerimiz sağlıkla

Adetin bittikten 1 hafta sonra 2 günde bir ilişki öneriyorlar doktorlar hamile kalmak için. Çünkü yumurtlama günü diye ilişkiye girdiğin tarih yumurtlama tarihi olmayabilir. Sende bu şekilde bir dene istersen. Bende havuç ve incirin çok iyi geldiğini duymuştum.

yumurtma gunu dıye kendını ona odaklama .
Reglin bittiıkten sonra 2 gunde bır ilişki yaşamanız lazım . O ovulasyon diye gözuken gunnlerde ard arda olabılır ..
Evet kabak çekirdeğinin iyi geldiğini söyluyorlar.

İncir e dün başladım kabak çekirdeğini de tüketiyorum adet bitiminden 1 hafta sonra çalışmalara başladık bebiş için bakalım temuz 11 de adet başlangıcım başarılı mı başarısız mı kendini belli edicek meleğimiz 🙏

Merhabalar öncelikle kan tahlillerinizi yaptırın prolaktin lh degerlerinize bakın derim çünkü incir kayısı bu tarz gıdalar prolaktin yüksekliğine sebep olabiliyor. Bu da gebelik için istenmeyen bir durum.

adet biter bitmez başlayın bence çalışmalara 1 hafta çok geç bitsin gün aşırı devam yeni bat a kadar

bir de hormonlarına baktırmadan sakın doğal kürler yapma canım önce hormon tahlili yaptır muayene ol yumurtalıklarına baktır sonra sorun çıkarsa ona göre kür denersin ;)
ve son olarak beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen polen vs de tüketebilirsin ama az günde 1 çaykaşığı kadar ağır bir besin çünkü havalarda sıcak şimdi ve en önemlisi bol bol su iç günde 3 lt yi bulsun

Back