Gebeliğe Hazırlık Gebelige hazirlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alyaca1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
104
126
33
34
İki kimyasal gebelik yasadim yine yasamaya devam edermiyim yasayan varmi ve gebe kalan varmi acaba?

İki kimyasal gebelik yasadim yine yasamaya devam edermiyim yasayan varmi ve gebe kalan varmi acaba?
Bencede doktora gidin belki kanda bi sikinti vardir tanidigimin pıhtılaşma sorunu vardi 3 kimyasal yaşadı. Ust uste devam eden dusukler kimyasallar araştırılıyor diye biliyorum

Bencede doktora gidin belki kanda bi sikinti vardir tanidigimin pıhtılaşma sorunu vardi 3 kimyasal yaşadı. Ust uste devam eden dusukler kimyasallar araştırılıyor diye biliyorum
Bakıldı kanda pıhtı yok genetik testler yapildi hepsi temiz beklicez dediler

Canım, benim ilk kimyasal oldu ondan sonraki ay Allaha şükür sağlıklı gebelik oldu, umudunu kesme İnşaAllah kısa zamanda sana da nasip eder rabbim ❤️

Folik asit içmiyorsanız doktorunuza görünün folik asit verir büyük ihtimal.. Bende 1 düşük yaşadım 4 aydır bekliyorum

Hanımlar bişey sorcam şimdi bebeğimiz icon beşik bakıyoruz anne yani beşiği 6 7 aya kadar yapabildiği onun yatağı kaç cm olmalı sizce bnm baktığım beşiğin yatağı 5 cnm ilk bikac ay yeterli olur sonra alttan destek yatak yaparım dedim zaten büyüdüğünde büyük besigine gecicek

Eklentiler

• IMG-20190911-WA0030.jpeg
    IMG-20190911-WA0030.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG-20190911-WA0025.jpeg
    IMG-20190911-WA0025.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 14
Back