Gebelikten uc ay once başlanmalıdır folik asite onu aile hekimindende alabilirsin ama bir kadin dogumcuya gidip genel bir muayene olmakta fayda var nekadar suredir denediginde onemli 7-8 ay denenmisse ve olmamissa doktor sartMereba canım Hayır folik asit kullanmıyorum aynen doktora gitmeyi düşünüyorum o testlerden de hiç almadım hadi inşallah darısı bana canım
Evet canım 7 8 ay denendi ama kısmet olmadı hiç folik asitide hiç kullanmadım ama bu ay onuda bi alayım inşallah faydasını görrüm doktora da 1 seneden önce gidilmez diyolar napsam bilemedimGebelikten uc ay once başlanmalıdır folik asite onu aile hekimindende alabilirsin ama bir kadin dogumcuya gidip genel bir muayene olmakta fayda var nekadar suredir denediginde onemli 7-8 ay denenmisse ve olmamissa doktor sart
Yok canim ya oncedendi o artik kısırlık okadar yaygın ki bence mutlaka git belki kistin vardir niye vakit kaybedesinkiEvet canım 7 8 ay denendi ama kısmet olmadı hiç folik asitide hiç kullanmadım ama bu ay onuda bi alayım inşallah faydasını görrüm doktora da 1 seneden önce gidilmez diyolar napsam bilemedim
Hayır 3 ay once dusuk yaptim ramazandan sonra tekrar basliycam tüpe. İnsanlara kulaklarını TİKA bi an önce git muayene ol bisey varmi yokmu ogren hatta esinle es zamanlı gidin o da urolojiye gorunsunAynen şuan yediğin içtiğin şey bile hamileliğe engel oluyo giderim inşallah ya insanların sormasında bıktım zten çocuğum olmuyomuş gibi davranıyolarsenin çocuğun var mı?
Oo cok iyi daha cok gencsin. Cevredekiler artik niyetli degil zaten cok istediklerinden soruyorlar ama olmayinca stres yapmamiza sebep olduklarının farkinda degiller.. Umarim bi sorun cikmaz eşine gelince doktor eşinden muayene olsun diyebilir ki bnce olmasi en dogrusu bisey varsa erkenden ortaya cikarHakkında hayrlısı olsun inşallah en kısa zmn da bebişin olur inşallah canım eşim hayatta gelmez de ben bi gideyim inşallah:)aynen tıkıcam inşallah ama en yakınlarım da hamilelğimi çok istiyo zten 22 yaşındayım daha kısmet bakalım:)
İnstagramda ... sayfasına bir göz atın dilerseniz.Bebek haberi çok alıyoruz bu bir reklam amacından ziyade ulaşabildiğimiz kadar bireye ulaşıp güzel bir habere vesile olmak isteriz.Selam kızlar bugün adetimin ilk günü 8 aylık evliyiz çocuk istiyoruz ama daha kısmet olmadı adetlerim düzenlidir bu ay yumurtalık günlerini yine takip edeceğim ama sizin kullandığınız bir kür oldu mu yada ilaç yardımınız için teşekkür ederim şimdiden:)
Folik asit alımına başlamalısın Gynositol öneririm hem folit ait takviyesi hemde yumurtlama için destek...Selam kızlar bugün adetimin ilk günü 8 aylık evliyiz çocuk istiyoruz ama daha kısmet olmadı adetlerim düzenlidir bu ay yumurtalık günlerini yine takip edeceğim ama sizin kullandığınız bir kür oldu mu yada ilaç yardımınız için teşekkür ederim şimdiden:)
Bu ay inşallah doktora gidicem eğer önerirse ona başlarımFolik asit alımına başlamalısın Gynositol öneririm hem folit ait takviyesi hemde yumurtlama için destek...
Ben bişey kullanmıyorumBen folıc asıte başladım. adı efa mom baya araştırdım. siz ne kullanyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?