Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.523
2.226
133
Selam kızlar bugün adetimin ilk günü 8 aylık evliyiz çocuk istiyoruz ama daha kısmet olmadı adetlerim düzenlidir bu ay yumurtalık günlerini yine takip edeceğim ama sizin kullandığınız bir kür oldu mu yada ilaç yardımınız için teşekkür ederim şimdiden:)

Merhaba canim..
Folik asit kullaniyormusun?
Benim ilk dis gebelik oldu.. Tek tüpüm alindi ameliyatla o yüzden altta anlattigim gibi hamile kaldim. Bunu herkes yapmasi gerekmez. Bu arada bence 4 ay icinde hamile kalmazSan Doktora gitmeni tavsiye ederimm canim..

Ben adet kaldigim ilk gün den sonra 11-12 gününde ovulasyon testi yapmya basladim Ta ki Cift cizgi cikana kadar o günü ve ertesi günü degerlendirdik. Hatta yataktan hemen kalkmamistim.

Öyle 2-3 hafta sonra positif test ettim..

Sana da nasip olsun en kisa zamanda hayirlisiyla

Mereba canım Hayır folik asit kullanmıyorum aynen doktora gitmeyi düşünüyorum o testlerden de hiç almadım hadi inşallah darısı bana canım

Mereba canım Hayır folik asit kullanmıyorum aynen doktora gitmeyi düşünüyorum o testlerden de hiç almadım hadi inşallah darısı bana canım
Gebelikten uc ay once başlanmalıdır folik asite onu aile hekimindende alabilirsin ama bir kadin dogumcuya gidip genel bir muayene olmakta fayda var nekadar suredir denediginde onemli 7-8 ay denenmisse ve olmamissa doktor sart

Gebelikten uc ay once başlanmalıdır folik asite onu aile hekimindende alabilirsin ama bir kadin dogumcuya gidip genel bir muayene olmakta fayda var nekadar suredir denediginde onemli 7-8 ay denenmisse ve olmamissa doktor sart
Evet canım 7 8 ay denendi ama kısmet olmadı hiç folik asitide hiç kullanmadım ama bu ay onuda bi alayım inşallah faydasını görrüm doktora da 1 seneden önce gidilmez diyolar napsam bilemedim

Evet canım 7 8 ay denendi ama kısmet olmadı hiç folik asitide hiç kullanmadım ama bu ay onuda bi alayım inşallah faydasını görrüm doktora da 1 seneden önce gidilmez diyolar napsam bilemedim
Yok canim ya oncedendi o artik kısırlık okadar yaygın ki bence mutlaka git belki kistin vardir niye vakit kaybedesinki

Aynen şuan yediğin içtiğin şey bile hamileliğe engel oluyo giderim inşallah ya insanların sormasında bıktım zten çocuğum olmuyomuş gibi davranıyolarsenin çocuğun var mı?

Aynen şuan yediğin içtiğin şey bile hamileliğe engel oluyo giderim inşallah ya insanların sormasında bıktım zten çocuğum olmuyomuş gibi davranıyolarsenin çocuğun var mı?
Hayır 3 ay once dusuk yaptim ramazandan sonra tekrar basliycam tüpe. İnsanlara kulaklarını TİKA bi an önce git muayene ol bisey varmi yokmu ogren hatta esinle es zamanlı gidin o da urolojiye gorunsun

Hakkında hayrlısı olsun inşallah en kısa zmn da bebişin olur inşallah canım eşim hayatta gelmez de ben bi gideyim inşallah:)aynen tıkıcam inşallah ama en yakınlarım da hamilelğimi çok istiyo zten 22 yaşındayım daha kısmet bakalım:)

Oo cok iyi daha cok gencsin. Cevredekiler artik niyetli degil zaten cok istediklerinden soruyorlar ama olmayinca stres yapmamiza sebep olduklarının farkinda degiller.. Umarim bi sorun cikmaz eşine gelince doktor eşinden muayene olsun diyebilir ki bnce olmasi en dogrusu bisey varsa erkenden ortaya cikar

Aynen ya komşum geçenlerde nohut gibi bşey getirmiş çocuk içineşimi ikna edeblrsem ederim ama artık sorun olduğundan değil yediğin şeyler bile etkiliyo hepsi hormon bu ay çok umutluydum ama olmadı :)

merhaba arkadaşlar ben de 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim. eylülde bebek planlıyoruz hoş oluyor mu bilmiyoruz :) ilaç kullanmadım. ama haziranda jınekologa gıdıp folıc asıte başlamayı düşünüyorum. 1,5 sene önce de sigarayı bıraktm her şey bebiş için:)

İnşallah olur canım 8 aydır deniyoruz biz olmadı inşallah sennki olur

İnstagramda ... sayfasına bir göz atın dilerseniz.Bebek haberi çok alıyoruz bu bir reklam amacından ziyade ulaşabildiğimiz kadar bireye ulaşıp güzel bir habere vesile olmak isteriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Folik asit alımına başlamalısın Gynositol öneririm hem folit ait takviyesi hemde yumurtlama için destek...

Ben folıc asıte başladım. adı efa mom baya araştırdım. siz ne kullanyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…