Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik nedemek ay ne cok bilmediğim sey var
Bir zamanlar ben.
Ovulasyon testinde t cizgisinin control çizgisinden daha koyu,kopkoyu olması canım. Yani yumurtanin catlamasi icin gereken hormonun tavan yapmasi.Pikten sonra 24-36 veya 48 saat icinde yumurtlama oluyormuş.

Hayırlısı olsun canım olur inşallah umudumuzu kesmeyelim. 10 gün geçti benim ne adet ne de gebelik belirtisi yok regl de olmuyorum test yaptım negatif ne yapacağımı şaşırdım
Amin inşallah iyi sabrediyorsunuz maşallah ben daha günüm gelmeden sabırsızlanıyorum bu sabah nasıl bir gazla gittiysem negatifi görünce şaşırdım gözlerim şaşı oldu

Amin inşallah iyi sabrediyorsunuz maşallah ben daha günüm gelmeden sabırsızlanıyorum bu sabah nasıl bir gazla gittiysem negatifi görünce şaşırdım gözlerim şaşı oldu
Çok zor oldu sabretmek ama geçti bir şekilde şimdide sinirlerim bozuluyor ne oluyor diye ama en azından oruçlarımı tutarım diye iyi tarafından bakıyorum

Çok zor oldu sabretmek ama geçti bir şekilde şimdide sinirlerim bozuluyor ne oluyor diye ama en azından oruçlarımı tutarım diye iyi tarafından bakıyorum
Kaç gün olmuş bende çıldırırdım valla ben hamile olursam tutmam diyordum bir kaybım var bunu da riske atamam diye.. ama Allah gel kulum rahat rahat tut dedi siz kanda baktırdınız mı hiç

Kaç gün olmuş bende çıldırırdım valla ben hamile olursam tutmam diyordum bir kaybım var bunu da riske atamam diye.. ama Allah gel kulum rahat rahat tut dedi siz kanda baktırdınız mı hiç
Yok ama böyle giderse doktora giderim zaten bir haftası daha var oldu oldu olmazsa gidicem mecbur

Bence ihmal etmeyin uzun bir zaman olmuş. İnşallah bu bekleyiş minik bir fasulyenin sebebidir.. hakkınızda hayırlısı
En hayırlısı olsun canım çok sağol allah sana da en kısa sürede istediğini nasip etsin

Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testiyle takip edip ilişkiye girmiştim. Bugün adet günüm sabah sahurdan 1 saat sonra kusmayla uyandım ve ishal olmuşum hem kustum hem çok fazla ishal olarak tuvalete çıktım. Bunun yanında aşırı fazla sancı vardı. Sanki doğum yapıyor gibiydim. Sancıdan bağırdım ter içinde kaldım üstüm ıpıslak oldu. Sonra geçti uyudum. Ama adet olmadım hala. Test yaptım negatif çıktı. Sizce umut var mı hamilelikten olabilir mi? Yoksa adet sancısı mıydı?

Aynısını iki gün önce yaşadım. Rahmimle alt karın bölgemin arasında inanılmaz bir ağrı vardı ilk defa böyle bir acı yaşadım. Sonra kustum acım hafifledi

Ben iki çocuğumda d testlerim böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…