Canım bu sabah testi tekrarladım 2 gün geçti koyulaşmış olması gerekirdi ama koyulaşmamış ben muhtemelen yine kimyasal gebelik geçiriyorum bak atayım bugünkü testi hatta sanki bi önceki daha koyu bile olabilirNaptın canım tekrardan test yaptınmı
Hmm..olabilir canım hayırlısı olsun ..kaç gün geçti adetin belki geç döllenme filandır olamazmıCanım bu sabah testi tekrarladım 2 gün geçti koyulaşmış olması gerekirdi ama koyulaşmamış ben muhtemelen yine kimyasal gebelik geçiriyorum bak atayım bugünkü testi hatta sanki bi önceki daha koyu bile olabilir
Geç döllenme olabilir canım çünkü bu ay geç yumurtladım ama sorun onda değil iki gün geçti test koyulaşmadı ne olursa olsun hcg iki katına çıkar ve koyulaşırdı kimyasal olunca düşüyor değerler yada sağlıklı artmıyor o yüzden kimyasal muhtemelenHmm..olabilir canım hayırlısı olsun ..kaç gün geçti adetin belki geç döllenme filandır olamazmı
Ama evet hayırlısı olsun üzmüyorum kendimi vardır bi hayırHmm..olabilir canım hayırlısı olsun ..kaç gün geçti adetin belki geç döllenme filandır olamazmı
Hmm hayırlısı canım artıkGeç döllenme olabilir canım çünkü bu ay geç yumurtladım ama sorun onda değil iki gün geçti test koyulaşmadı ne olursa olsun hcg iki katına çıkar ve koyulaşırdı kimyasal olunca düşüyor değerler yada sağlıklı artmıyor o yüzden kimyasal muhtemelen
Valla ben dün test yaptım negatif çıktı artık çift çizgi görsem bile hamileliğe yormamayı düşünüyorumBende de yok.. ancak günlerdir bariz sarı akıntı var hamileliğe yormamak için kendimi tutuyorum
Üç gün arka arka yapınca sperm kalitesini düşürüyormuşsunuz bunu biliyor muydun?Bnde onu doğurganlık zamaninda yapmaya calisiyorum ama yumurtlama gününde uc gun arka arkaya yapmaya calisiyorumayaklarimi yarim saat kaldiriyorum bnde
Bende bu sabah 30 liraya kıyıp erken gebelik testi yaptım negatifValla ben dün test yaptım negatif çıktı artık çift çizgi görsem bile hamileliğe yormamayı düşünüyorum
Ben bu test sonucunu görsem ya erken gebelik testi yaparım ya da kan veririm maşallah sabırlısınızCanım bu sabah testi tekrarladım 2 gün geçti koyulaşmış olması gerekirdi ama koyulaşmamış ben muhtemelen yine kimyasal gebelik geçiriyorum bak atayım bugünkü testi hatta sanki bi önceki daha koyu bile olabilir
Bununla ilgili farklı farklı görüşler var kimi doktor günü kaçırmamak için bu şekilde öneriyormuş bende emin olamadımÜç gün arka arka yapınca sperm kalitesini düşürüyormuşsunuz bunu biliyor muydun?
Daha önce kimyasal geçirdim tam koyulaşmadan öğrenmiştim gebeliği yine ve üzülmüştüm o yüzden artık tam koyulaşmadan gitmem yine kimyasal olması yüksek ihtimal gebelik var belli ki çünkü her testte böyle silik de olsa çıktı ama değer artmıyor bence biraz daha bekliim koyulaşmazsa zaten adet olucam demektir kollarım da boşuna delinmesin ben de üzülmiimBen bu test sonucunu görsem ya erken gebelik testi yaparım ya da kan veririm maşallah sabırlısınız
Anladım.. inşallah olumlu sonuç alırsınız buradan da haber vermeyi unutmayın olur muDaha önce kimyasal geçirdim tam koyulaşmadan öğrenmiştim gebeliği yine ve üzülmüştüm o yüzden artık tam koyulaşmadan gitmem yine kimyasal olması yüksek ihtimal gebelik var belli ki çünkü her testte böyle silik de olsa çıktı ama değer artmıyor bence biraz daha bekliim koyulaşmazsa zaten adet olucam demektir kollarım da boşuna delinmesin ben de üzülmiim ☺
Amin teşekkür ederim yarın başka markayla bi test yapıp atıcam inşallah burayaAnladım.. inşallah olumlu sonuç alırsınız buradan da haber vermeyi unutmayın olur mu ☺
Evet biliyorum ama arkadaşlarımın cogu bu sekilde yapti ve yapiyio nette okuyunca da soyle diyor yumurtlama zamanından uç gün önce ve ucgun sonra gün asiri yapin diyo bn zaten arka arkaya pek denk gelmese de gun asiri yapmaya çalışıyorum bazen de arka arkayaÜç gün arka arka yapınca sperm kalitesini düşürüyormuşsunuz bunu biliyor muydun?
Neyse hayırlısıyla bir bebeğimiz olsunda günün önemi yokBununla ilgili farklı farklı görüşler var kimi doktor günü kaçırmamak için bu şekilde öneriyormuş bende emin olamadım
Hayırlısı böyleymiş Allah sağlıkla nasip etsinAdet oldum kızlar yani yine kimyasal gebelik
AynenNeyse hayırlısıyla bir bebeğimiz olsunda günün önemi yok
Amin ne gelirse Allah’tan zaten daha önce yaşadığım için hep çok temkinli yaklaşıyorum hayırlısını diliyorum RabbimdenHayırlısı böyleymiş Allah sağlıkla nasip etsin
Bende bu sabah 30 liraya kıyıp erken gebelik testi yaptım negatifrahatlıkla orucumu tutabilirim umutlar bir daha ki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?