Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Naptın canım tekrardan test yaptınmı
Canım bu sabah testi tekrarladım 2 gün geçti koyulaşmış olması gerekirdi ama koyulaşmamış ben muhtemelen yine kimyasal gebelik geçiriyorum bak atayım bugünkü testi hatta sanki bi önceki daha koyu bile olabilir

Eklentiler

• 524B2AFB-1972-4AF4-93E4-7771DB59B508.jpeg
    524B2AFB-1972-4AF4-93E4-7771DB59B508.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 39
Canım bu sabah testi tekrarladım 2 gün geçti koyulaşmış olması gerekirdi ama koyulaşmamış ben muhtemelen yine kimyasal gebelik geçiriyorum bak atayım bugünkü testi hatta sanki bi önceki daha koyu bile olabilir
Hmm..olabilir canım hayırlısı olsun ..kaç gün geçti adetin belki geç döllenme filandır olamazmı

Hmm..olabilir canım hayırlısı olsun ..kaç gün geçti adetin belki geç döllenme filandır olamazmı
Geç döllenme olabilir canım çünkü bu ay geç yumurtladım ama sorun onda değil iki gün geçti test koyulaşmadı ne olursa olsun hcg iki katına çıkar ve koyulaşırdı kimyasal olunca düşüyor değerler yada sağlıklı artmıyor o yüzden kimyasal muhtemelen

Geç döllenme olabilir canım çünkü bu ay geç yumurtladım ama sorun onda değil iki gün geçti test koyulaşmadı ne olursa olsun hcg iki katına çıkar ve koyulaşırdı kimyasal olunca düşüyor değerler yada sağlıklı artmıyor o yüzden kimyasal muhtemelen
Hmm hayırlısı canım artık

Bnde onu doğurganlık zamaninda yapmaya calisiyorum ama yumurtlama gününde uc gun arka arkaya yapmaya calisiyorum😂 ayaklarimi yarim saat kaldiriyorum bnde🙈
Üç gün arka arka yapınca sperm kalitesini düşürüyormuşsunuz bunu biliyor muydun?

Ben bu test sonucunu görsem ya erken gebelik testi yaparım ya da kan veririm maşallah sabırlısınız 😁

Ben bu test sonucunu görsem ya erken gebelik testi yaparım ya da kan veririm maşallah sabırlısınız 😁
Daha önce kimyasal geçirdim tam koyulaşmadan öğrenmiştim gebeliği yine ve üzülmüştüm o yüzden artık tam koyulaşmadan gitmem yine kimyasal olması yüksek ihtimal gebelik var belli ki çünkü her testte böyle silik de olsa çıktı ama değer artmıyor bence biraz daha bekliim koyulaşmazsa zaten adet olucam demektir kollarım da boşuna delinmesin ben de üzülmiim ☺️

Daha önce kimyasal geçirdim tam koyulaşmadan öğrenmiştim gebeliği yine ve üzülmüştüm o yüzden artık tam koyulaşmadan gitmem yine kimyasal olması yüksek ihtimal gebelik var belli ki çünkü her testte böyle silik de olsa çıktı ama değer artmıyor bence biraz daha bekliim koyulaşmazsa zaten adet olucam demektir kollarım da boşuna delinmesin ben de üzülmiim ☺
Anladım.. inşallah olumlu sonuç alırsınız buradan da haber vermeyi unutmayın olur mu ☺️

Üç gün arka arka yapınca sperm kalitesini düşürüyormuşsunuz bunu biliyor muydun?
Evet biliyorum ama arkadaşlarımın cogu bu sekilde yapti ve yapiyio nette okuyunca da soyle diyor yumurtlama zamanından uç gün önce ve ucgun sonra gün asiri yapin diyo bn zaten arka arkaya pek denk gelmese de gun asiri yapmaya çalışıyorum bazen de arka arkaya🙈

Bende bu sabah 30 liraya kıyıp erken gebelik testi yaptım negatif 👎 rahatlıkla orucumu tutabilirim 😁 umutlar bir daha ki aya inşallah 💐
😀😀 Hayırlısı olsun canım olur inşallah umudumuzu kesmeyelim. 10 gün geçti benim ne adet ne de gebelik belirtisi yok regl de olmuyorum test yaptım negatif ne yapacağımı şaşırdım 😀

Back