Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hoşgeldin aramıza..benimde bu ay olmadı gibi Mayıs’a inşallah
Hoşbulduk canım. Ovulasyon testinde ikinci ayım bugün piki gördüm. Kismet. Allah hepimize anne olmayi nasip eder inşallah.

Benimde sarı akıntım var enfeksiyon olabilir diyorlar siz doktora gittiniz mi ?

İnş öneriler varmi acaba
Biz düzene soktuk bir gün yapıp bir gün yapmıyoruz bu ayda böyle denicez bakalım neler olucak he birde ilişkiden hemen sonra kalkmıyorum 10 dakka ayaklarımı dikiyorum havaya sonra uyuyorum sabah erkenden de duş alıyorum

O düzene bn doğurganlık döneminde giriyorum yumurtlama zamaninda ucgun arka arkaya ve yarim saat yatip ayaklarimi kaldiriyorum

Bnde onu doğurganlık zamaninda yapmaya calisiyorum ama yumurtlama gününde uc gun arka arkaya yapmaya calisiyorum ayaklarimi yarim saat kaldiriyorum bnde

O düzene bn doğurganlık döneminde giriyorum yumurtlama zamaninda ucgun arka arkaya ve yarim saat yatip ayaklarimi kaldiriyorum
İlk duyduğumda çok komiğime gitmişti kendimi öyle hayal ederken falan macbur kalınca insan yapıyormuş hatta yaparken kendime gülüyorum

İnş öneriler varmi acaba
Gunasiri denedik olmadi. Ovulasyon testi kullaniyorum. Pikten önceki günden itibaren 4 gün iliski deneyecegiz bu sefer. Ben de kalkmiyorum hemen ve bazen duşa sabah giriyorum. 4. Ayım. Bu arada dün pik oldu.

Kızlar Reglim 10 gündür gecikiyor. Bu ay yumurtladım ama hayla adet olmadım. Pazartesi kan verdim negatif çıktı. Sadece yumurtlamadan beri durmayan ara ara gelen beyaz akıntım var. Napıcam bilmiyorum

Gunasiri denedik olmadi. Ovulasyon testi kullaniyorum. Pikten önceki günden itibaren 4 gün iliski deneyecegiz bu sefer. Ben de kalkmiyorum hemen ve bazen duşa sabah giriyorum. 4. Ayım. Bu arada dün pik oldu.
Pik nedemek ay ne cok bilmediğim sey var

Kızlar Reglim 10 gündür gecikiyor. Bu ay yumurtladım ama hayla adet olmadım. Pazartesi kan verdim negatif çıktı. Sadece yumurtlamadan beri durmayan ara ara gelen beyaz akıntım var. Napıcam bilmiyorum
Buradan okuduğum kadarıyla geç döllenme olabiliyormuş ancak net bir bilgim yok. Yine de adet görmezseniz sağlığınız için bir doktora görünün 10 gün uzun bir süre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…