Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.
[/
sanki senin testin yeni pik yapmış canım..sen bu gün ve yarını değerlendir istersenKızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.
Hayırlısıyla inşalla bu mübarek aylarda allahım herkesin gönlüne göre verirBat 21 mayıs 4 aydır bekliyoruz umarım bu ay birşeyler olur ☺
HoşbuldukSende hg aramıza..
Amin inşallahHayırlısıyla inşalla bu mübarek aylarda allahım herkesin gönlüne göre verir
Hoşbulduk canım. Ovulasyon testinde ikinci ayım bugün piki gördüm. Kismet. Allah hepimize anne olmayi nasip eder inşallah.Hoşgeldin aramıza..benimde bu ay olmadı gibi Mayıs’a inşallah
Benimde sarı akıntım var enfeksiyon olabilir diyorlar siz doktora gittiniz mi ?Kızlar benim de 8 günüm geçti bugünle beraber yarın ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel bir haber alır sizinle de paylaşırımhiç belirtim yok sadece bel kasık ağrım ve bacaklarıma vurması bir de iki gün önceye kadar beyaz akıntım vardı şimdi sarıya çevirdi yumurtlamam mı geç oldu acaba diye düşünüyorum bakalım yarın allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Günlerinizi değerlendirin adete yakın erken gebelik testi yapın inşallah böyle çift çizgi görürsünüzKızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.
Hayır gitmedim yanma kaşıntı filan yok çünküBenimde sarı akıntım var enfeksiyon olabilir diyorlar siz doktora gittiniz mi ?
İnş öneriler varmi acabaMerhaba ben de sizdenim. Nisan olmadı inşallah mayısa.
Biz düzene soktukİnş öneriler varmi acaba
O düzene bn doğurganlık döneminde giriyorum yumurtlama zamaninda ucgun arka arkayaBiz düzene soktukbir gün yapıp bir gün yapmıyoruz bu ayda böyle denicez bakalım neler olucak he birde ilişkiden hemen sonra kalkmıyorum 10 dakka ayaklarımı dikiyorum havaya sonra uyuyorum sabah erkenden de duş alıyorum
Bnde onu doğurganlık zamaninda yapmaya calisiyorum ama yumurtlama gününde uc gun arka arkaya yapmaya calisiyorumBiz düzene soktukbir gün yapıp bir gün yapmıyoruz bu ayda böyle denicez bakalım neler olucak he birde ilişkiden hemen sonra kalkmıyorum 10 dakka ayaklarımı dikiyorum havaya sonra uyuyorum sabah erkenden de duş alıyorum
İlk duyduğumda çok komiğime gitmişti kendimi öyle hayal ederken falanO düzene bn doğurganlık döneminde giriyorum yumurtlama zamaninda ucgun arka arkayave yarim saat yatip ayaklarimi kaldiriyorum
Gunasiri denedik olmadi. Ovulasyon testi kullaniyorum. Pikten önceki günden itibaren 4 gün iliski deneyecegiz bu sefer. Ben de kalkmiyorum hemen ve bazen duşa sabah giriyorum. 4. Ayım. Bu arada dün pik oldu.İnş öneriler varmi acaba
Pik nedemek ay ne cok bilmediğim sey varGunasiri denedik olmadi. Ovulasyon testi kullaniyorum. Pikten önceki günden itibaren 4 gün iliski deneyecegiz bu sefer. Ben de kalkmiyorum hemen ve bazen duşa sabah giriyorum. 4. Ayım. Bu arada dün pik oldu.
Buradan okuduğum kadarıyla geç döllenme olabiliyormuş ancak net bir bilgim yok. Yine de adet görmezseniz sağlığınız için bir doktora görünün 10 gün uzun bir süre..Kızlar Reglim 10 gündür gecikiyor. Bu ay yumurtladım ama hayla adet olmadım. Pazartesi kan verdim negatif çıktı. Sadece yumurtlamadan beri durmayan ara ara gelen beyaz akıntım var. Napıcam bilmiyorum
Bende de yok.. ancak günlerdir bariz sarı akıntı var hamileliğe yormamak için kendimi tutuyorumHayır gitmedim yanma kaşıntı filan yok çünkü
Naptın canım tekrardan test yaptınmıHadi bakalım geldin ilk güzel haberimiz inşallah
Naptın canım tekrardan yaptınmı testYarın sabah ilk idrarla yapayım da atayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?