Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn ilk defa katılıyorum araniza umarim hepimiz bu ay güzel haberler veririz bat nedemek acaba?

Kızlar ben dün idrar testi yapıp hayalet çizgi görmüştüm ya bugün farklı bi markayla yine yaptım yine hayalet çizgi var

Eklentiler

• B6536FB2-E016-4CE1-9F19-7B5201124A0D.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 38
Canım umutlandırmak istemiyorum ama hamile gibisin iki testtede çizgi bariz görünüyor yani..anlamadım ben bu işi
Aslında fotoğrafta az görünüyor normalde daha belirgindi hayırlısı olsun inşallah kimyasal da olabilirim diye çok umutlanmıyorum zaten

Canım benim arkadaşım da böyle çok silik bir çizgi görmüştü hamile olduğunu öğrendiğinde. Umutlandırmak istemem ama bende güzel bir haber alacağını düşünüyorum
Teşekkür ederim canım ben bu ay geç yumurtladığımı hissetmiştim ondan böyle silik olmuş olabilir Hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim canım ben bu ay geç yumurtladığımı hissetmiştim ondan böyle silik olmuş olabilir ☺ Hayırlısı olsun inşallah
[/QUOTE]
inşallah canım, güzel bir haber alırsın inşallah Kan testi yaptırmayı da ihmal etme canım bence

Kızlar benim de 8 günüm geçti bugünle beraber yarın ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel bir haber alır sizinle de paylaşırım hiç belirtim yok sadece bel kasık ağrım ve bacaklarıma vurması bir de iki gün önceye kadar beyaz akıntım vardı şimdi sarıya çevirdi yumurtlamam mı geç oldu acaba diye düşünüyorum bakalım yarın allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Kızlar ben dün idrar testi yapıp hayalet çizgi görmüştüm ya bugün farklı bi markayla yine yaptım yine hayalet çizgi var
Canım bende de ayni cizgi cikmis di kimyasal gebelikmis ve düşükle sonlandi oyizden emin olmak icin 10 gün bekle derim biz kadinlar bebek hasretinden dolayi 1 gun bile kabus gibi geliyo beklemek bende ayniyim ama sana bem yasadiim icin beklemeni oneririm yine dikkat et kendine

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.

Eklentiler

• 20190503_185655.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 34
Canım ben de daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden aynen senin gibiyim bi de kan testi canımı çok acıtıyo beklerim daha bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…