- 11 Nisan 2019
- 140
- 91
- 13
- 34
İmkanınız varsa sabah ilk idrarla yapınKan tahlili yapmam canım uzun bi süre çünkü çok canım yanıyor bugün bi daha farklı bi marka ile denicem bakalım ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkanınız varsa sabah ilk idrarla yapınKan tahlili yapmam canım uzun bi süre çünkü çok canım yanıyor bugün bi daha farklı bi marka ile denicem bakalım ☺
Beklenen adet tarihi demekBn ilk defa katılıyorum araniza umarim hepimiz bu ay güzel haberler veririz bat nedemek acaba?
Canım umutlandırmak istemiyorum ama hamile gibisin iki testtede çizgi bariz görünüyor yani..anlamadım ben bu işiKızlar ben dün idrar testi yapıp hayalet çizgi görmüştüm ya bugün farklı bi markayla yine yaptım yine hayalet çizgi var![]()
Aslında fotoğrafta az görünüyor normalde daha belirgindi hayırlısı olsun inşallah kimyasal da olabilirim diye çok umutlanmıyorum zatenCanım umutlandırmak istemiyorum ama hamile gibisin iki testtede çizgi bariz görünüyor yani..anlamadım ben bu işi
Canım benim arkadaşım da böyle çok silik bir çizgi görmüştü hamile olduğunu öğrendiğinde. Umutlandırmak istemem ama bende güzel bir haber alacağını düşünüyorumYarın sabah ilk idrarla yapayım da atayım kızlar
Teşekkür ederim canım ben bu ay geç yumurtladığımı hissetmiştim ondan böyle silik olmuş olabilirCanım benim arkadaşım da böyle çok silik bir çizgi görmüştü hamile olduğunu öğrendiğinde. Umutlandırmak istemem ama bende güzel bir haber alacağını düşünüyorum
Canım bende de ayni cizgi cikmis di kimyasal gebelikmis ve düşükle sonlandi oyizden emin olmak icin 10 gün bekle derim biz kadinlar bebek hasretinden dolayi 1 gun bile kabus gibi geliyo beklemek bende ayniyim ama sana bem yasadiim icin beklemeni oneririm yine dikkat et kendineKızlar ben dün idrar testi yapıp hayalet çizgi görmüştüm ya bugün farklı bi markayla yine yaptım yine hayalet çizgi var![]()
Canım ben de daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden aynen senin gibiyim bi de kan testi canımı çok acıtıyo beklerim daha bi süreCanım bende de ayni cizgi cikmis di kimyasal gebelikmis ve düşükle sonlandi oyizden emin olmak icin 10 gün bekle derim biz kadinlar bebek hasretinden dolayi 1 gun bile kabus gibi geliyo beklemek bende ayniyim ama sana bem yasadiim icin beklemeni oneririm yine dikkat et kendine
Hadi bakalım geldin ilk güzel haberimiz inşallahTeşekkür ederim canım ben bu ay geç yumurtladığımı hissetmiştim ondan böyle silik olmuş olabilir ☺ Hayırlısı olsun inşallah
Hoşgeldin aramıza..benimde bu ay olmadı gibi Mayıs’a inşallahMerhaba ben de sizdenim. Nisan olmadı inşallah mayısa.
Mayıs için umut olanlara artı bir ben de varımHoşgeldin aramıza..benimde bu ay olmadı gibi Mayıs’a inşallah
Sende hg aramıza..Mayıs için umut olanlara artı bir ben de varım☺ Reglim bitsin çalışmalara devam☺