Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu çıktı kızlar hayalet bi çizgi ama hayalet çizgi görüp gerçekten hamile kalan çok az Adet günümden emin değilim bugün yada yarın olabilir

Eklentiler

• 276C0B21-A929-4667-919D-FC7C2BCB83F8.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 56
Ben de bu çıktı kızlar hayalet bi çizgi ama hayalet çizgi görüp gerçekten hamile kalan çok az ☺ Adet günümden emin değilim bugün yada yarın olabilir
Çizgi belirgin görünüyor gibi ama bilemedim ki..adet gününde gelmiş daha belirgin olması gerekiyordu sanki

Çizgi belirgin görünüyor gibi ama bilemedim ki..adet gününde gelmiş daha belirgin olması gerekiyordu sanki
Adet günümü tam bilmiyorum yarın da olabilir ama hayalet çizgi görenler genelde hamile olmuyor o yüzden yarın belki yine yaparım yada beklerim. Bi de bu freely diye kimsenin memnun olmadığı bi testti

Adet günümü tam bilmiyorum yarın da olabilir ama hayalet çizgi görenler genelde hamile olmuyor o yüzden yarın belki yine yaparım yada beklerim. Bi de bu freely diye kimsenin memnun olmadığı bi testti ☺
Hm..bencede yarın farklı bi markayla tekrarla canım hayırlısıysa hamilesindir inşallah

Yarın ikincinin görüntüsünü de atarım ama bi şey yok diye düşünüyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…