Hadi hayırlısı bakalım haberlerini bekliyoruz..güzel haberler hepimizi motive eder..hamile kalanlar yazsın lütfenValla bi belirti Yok cnm hala adette Yok öyle bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı bakalım haberlerini bekliyoruz..güzel haberler hepimizi motive eder..hamile kalanlar yazsın lütfenValla bi belirti Yok cnm hala adette Yok öyle bekliyorum![]()
İlk Aydan belirti olmaz sanırım inşallah hamileyimdirHadi hayırlısı bakalım haberlerini bekliyoruz..güzel haberler hepimizi motive eder..hamile kalanlar yazsın lütfen
İnşallah canım..şu mübarek aylarda hepimizin duası kabul olur inşallahİlk Aydan belirti olmaz sanırım inşallah hamileyimdir![]()
Amin canımİnşallah canım..şu mübarek aylarda hepimizin duası kabul olur inşallah
Ben ovulasyon günümü takip ettim ama bir gün sonrası değerlendirebildim..bilmiyorum artık 12gün var adetime bu ayda olmadı galiba bakalım nasipAmin canımsende durumlar nasıl
Umutsuz olma bir günle hamile kalanlar varBen ovulasyon günümü takip ettim ama bir gün sonrası değerlendirebildim..bilmiyorum artık 12gün var adetime bu ayda olmadı galiba bakalım nasip
Çizgi belirgin görünüyor gibi ama bilemedim ki..adet gününde gelmiş daha belirgin olması gerekiyordu sankiBen de bu çıktı kızlar hayalet bi çizgi ama hayalet çizgi görüp gerçekten hamile kalan çok az ☺ Adet günümden emin değilim bugün yada yarın olabilir
Adet günümü tam bilmiyorum yarın da olabilir ama hayalet çizgi görenler genelde hamile olmuyor o yüzden yarın belki yine yaparım yada beklerim. Bi de bu freely diye kimsenin memnun olmadığı bi testtiÇizgi belirgin görünüyor gibi ama bilemedim ki..adet gününde gelmiş daha belirgin olması gerekiyordu sanki
Hm..bencede yarın farklı bi markayla tekrarla canım hayırlısıysa hamilesindir inşallahAdet günümü tam bilmiyorum yarın da olabilir ama hayalet çizgi görenler genelde hamile olmuyor o yüzden yarın belki yine yaparım yada beklerim. Bi de bu freely diye kimsenin memnun olmadığı bi testti ☺
Hmm..haberdar et bizide..nolursa olsun umudunu kaybetmek yok çalışmalara devam edecezHep sivilcelerim falan da çıktı adet olurum bence ☺
Hafif kasık ağrısı ve göğüslerde damar belirginleşmesi var en çok belirtim belimin ağrıması.. kaç gündür geçmiyor. İlk gebeliğimde de bel ağrısı olmuştu. Sizde durumlar nedir ?Ne yaptın adet belirtin varmı yada hamilelik belirtin
Eğer bir kaç dakika içinde çıktıysa gebe olma ihtimaliniz var ama sonradan çıktıysa zor.. başıma geldiğinden biliyorumBen de bu çıktı kızlar hayalet bi çizgi ama hayalet çizgi görüp gerçekten hamile kalan çok az ☺ Adet günümden emin değilim bugün yada yarın olabilir
Hemen birkaç dk sonra çıktı saatler sonra koyulaşmadı olduğu gibi kaldıEğer bir kaç dakika içinde çıktıysa gebe olma ihtimaliniz var ama sonradan çıktıysa zor.. başıma geldiğinden biliyorum![]()
Umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsinizHemen birkaç dk sonra çıktı saatler sonra koyulaşmadı olduğu gibi kaldı
Kan tahlili yapmam canım uzun bi süre çünkü çok canım yanıyor bugün bi daha farklı bi marka ile denicem bakalımUmutlandırmak istemem ama hamile olabilirsiniztesti tekrar edin ya da en iyi sonuç için kan tahlili yaptırın