Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çizgiyi görüyorum ama inşallah yanıltmazFlaş tutunca çıkıyordu bi beyaz çizgi oda çok zor gözüküyor du sadece ben görüyordum![]()
İnşallah canım inşallahBende çizgiyi görüyorum ama inşallah yanıltmaz![]()
Sonradan çıkan çizgiyi bende yaşadım ama negatif oldu. Testi tekrarlayın bence.. inşallah doğru görüyoruzdurİnşallah canım inşallah![]()
Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alınÇok stres yapmayın bayanlar düşünmediğiniz zaman oluyor ben 6 aydır uğraşıyordum bu ay çok şükür hamileyim ovulasyon da takip ettim bu sürede ama bence psikolojik olarak takıntı oluyor gibi hissettim ins dua ediyorum hepinize önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsünüz![]()
Yok canım bu ilk 10 dk içinde oldu ama aşırı zor gözüken bir çizgi hatta sadece ben görüyorum diye düşünüyorum çünkü flaşı alttan tutunca gördüm sadece oda çok dikkatli bakarak. Ümidim Yok ama Allah bilir yinede .Sonradan çıkan çizgiyi bende yaşadım ama negatif oldu. Testi tekrarlayın bence.. inşallah doğru görüyoruzdur![]()
Canım adetin geçince mi test yaptın ne zaman öğrendinÇok stres yapmayın bayanlar düşünmediğiniz zaman oluyor ben 6 aydır uğraşıyordum bu ay çok şükür hamileyim ovulasyon da takip ettim bu sürede ama bence psikolojik olarak takıntı oluyor gibi hissettim ins dua ediyorum hepinize önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsünüz![]()
İki gün geçmişti sabah ilk kalkınca test yaptım öncesinde de aynı adet olacağım gibi sancım vardı hiç umudum yoktu ama çok şükür çift çizgi oldu sonra da doktora gittim Allah hepinize nasıp etsin inşallah bu duyguyuCanım adetin geçince mi test yaptın ne zaman öğrendin
Canım bende femera kullaMerhaba Kızlar bende pko luyum. 5ay önce korunmayı bırakmıştık ama hamilelik olmadı bende bugün bir tüp bebek merkezine gittim ve tedaviye başladık femera yazdı bana desteklerinize ihtiyacım var umarım hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız![]()
Merhaba Kızlar bende pko luyum. 5ay önce korunmayı bırakmıştık ama hamilelik olmadı bende bugün bir tüp bebek merkezine gittim ve tedaviye başladık femera yazdı bana desteklerinize ihtiyacım var umarım hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız![]()
İnşallah siz rahim filmi çektirdiniz miHadi hayırlısı bakalım hep beraber hayırlı haberlerimizi paylaşırız inşallah burdan
İnşallah siz rahim filmi çektirdiniz mi
[/QUOTE
Ben bir sene önce cekmiştim
Ne yaptın adet belirtin varmı yada hamilelik belirtinBat 9 yada 10 Mayıs. Geçen ay belirtilerim çoktu ama olmadı. Bu ay kendimi dinlenemeye çalışıyorum sonra üzülüyor insan
Peki çift koyu çizgiyi gördüğün günümü değerlendirdin yoksa ertesi gün silikleşmeye başlayıncamıOvulasyon testleri oluyordu ondan alıp yaptim eczanede gebelik testi gibi doktor önermişti yumurtlama zamanına göre kaldım diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Kelebek naptın adet tarihin yaklaştı varmı bişelerBenm bat 5 Mayıs . Bende bu ay rahim filmi çektim diye umutluyum ama hiç bir belirtim Yok . Çatlatma iğnesi üzerinden bir hafta geçti![]()
Valla bi belirti Yok cnm hala adette Yok öyle bekliyorumKelebek naptın adet tarihin yaklaştı varmı bişeler