Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Flaş tutunca çıkıyordu bi beyaz çizgi oda çok zor gözüküyor du sadece ben görüyordum 😔

Çok stres yapmayın bayanlar düşünmediğiniz zaman oluyor ben 6 aydır uğraşıyordum bu ay çok şükür hamileyim ovulasyon da takip ettim bu sürede ama bence psikolojik olarak takıntı oluyor gibi hissettim ins dua ediyorum hepinize önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsünüz 😉😉
Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻 Benimde bir kaybım var ve onu hiç ihtimal vermediğim zamanda öğrendim. Hiç bir takip yapmadım Allah nasip etsin yeter ki her şey bir anda olabiliyor. Kucağınıza hayırla sağlıkla alın inşallah 😌

Sonradan çıkan çizgiyi bende yaşadım ama negatif oldu. Testi tekrarlayın bence.. inşallah doğru görüyoruzdur 😊
Yok canım bu ilk 10 dk içinde oldu ama aşırı zor gözüken bir çizgi hatta sadece ben görüyorum diye düşünüyorum çünkü flaşı alttan tutunca gördüm sadece oda çok dikkatli bakarak. Ümidim Yok ama Allah bilir yinede .

Çok stres yapmayın bayanlar düşünmediğiniz zaman oluyor ben 6 aydır uğraşıyordum bu ay çok şükür hamileyim ovulasyon da takip ettim bu sürede ama bence psikolojik olarak takıntı oluyor gibi hissettim ins dua ediyorum hepinize önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsünüz 😉😉
Canım adetin geçince mi test yaptın ne zaman öğrendin

Canım adetin geçince mi test yaptın ne zaman öğrendin
İki gün geçmişti sabah ilk kalkınca test yaptım öncesinde de aynı adet olacağım gibi sancım vardı hiç umudum yoktu ama çok şükür çift çizgi oldu sonra da doktora gittim Allah hepinize nasıp etsin inşallah bu duyguyu

Merhaba Kızlar bende pko luyum. 5ay önce korunmayı bırakmıştık ama hamilelik olmadı bende bugün bir tüp bebek merkezine gittim ve tedaviye başladık femera yazdı bana desteklerinize ihtiyacım var umarım hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız 🙏

Benm bat 5 Mayıs . Bende bu ay rahim filmi çektim diye umutluyum ama hiç bir belirtim Yok . Çatlatma iğnesi üzerinden bir hafta geçti 🤩

Merhaba Kızlar bende pko luyum. 5ay önce korunmayı bırakmıştık ama hamilelik olmadı bende bugün bir tüp bebek merkezine gittim ve tedaviye başladık femera yazdı bana desteklerinize ihtiyacım var umarım hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız 🙏
Canım bende femera kulla

Ovulasyon testleri oluyordu ondan alıp yaptim eczanede gebelik testi gibi doktor önermişti yumurtlama zamanına göre kaldım diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Peki çift koyu çizgiyi gördüğün günümü değerlendirdin yoksa ertesi gün silikleşmeye başlayıncamı

Back