Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimin 7.günü benim ovülasyonu takip ediyorum bakalım yakalayabilecekmiyi

Evet canım kendini dinlediğin zaman herşeyi belirti sanıyorsun.en güzeli akışına bırakmak ana oda zor oluyo..hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini alırız inşallah

Hayırlısı bakalım yakalayabilecekmiyim ovulasyon gününü..sendende bekliyorum güzel haberlerini inşallah

Çok stres yapmayın bayanlar düşünmediğiniz zaman oluyor ben 6 aydır uğraşıyordum bu ay çok şükür hamileyim ovulasyon da takip ettim bu sürede ama bence psikolojik olarak takıntı oluyor gibi hissettim ins dua ediyorum hepinize önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsünüz

Evet düşünmemek takıntı haline getirmemek gerekiyormuş..siz kendi haline bıraktığınız zamandamı hamile kaldınız.yoksa ovulasyon gününüzümü biliyordunuz

Ovulasyon testleri oluyordu ondan alıp yaptim eczanede gebelik testi gibi doktor önermişti yumurtlama zamanına göre kaldım diye düşünüyorum ama bilemiyorum

bende adet olmayı bekliyorum adet olunca femera kullanmaya başlıcam ama adet olamadım

Kızlar üç gün önceki testim çarptı gözüme çektim. Yok dimi çizgi

Eklentiler

• IMG_0353.JPG
    122,1 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…