Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit yeter aslinda.
Güzel kan değerlerine baktir. Gerek varsa takviye alirsin.
Fazla kilon varsa ver
Bol bol su ic
Acik havada gez. En az 40 dakika

Promotil vitamini eşime verdi doktor..ben Folik asit kullanıyorum..3 yıldır bebek istiyoruz.. Sorun yok diyo doktorlar..en son bu vitamini verdi acaba faydasını görenler varmıyki diye merak ediyorumen az 3 kutu yazdı tek kutu 190 tl

Promotil m forte erkeklerde sperm değerlerini düzeltmek için kullanılan bir takviye..biz 3 kere tüp bebek denedik..üçü de negatif..sizin ciddi bir sorununuz yoksa işe yarayabilir..Ancak başka sıkıntılar varsa tek başına pek bir faydası olacağını sanmıyorum..

Rabbime şükürler olsun başka bişey yok her tahlili bende eşimde yaptık...Rabbim Ol derse birgün olur inşallah... Bunların hepsi vesile sadece...Zahmet olmazsa rahmet olmuyo.. Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bu başlığı açtığımda cevap bekliyordum... Şimdi yine cevabı ben veriyorum..Rabbime şükürler olsun 2. kutuda sonuca ulaştık Rabbim bu ilacı vesile etti...sizinde çok ciddi sorununuz yoksa vitamin takviyesi olarak eşleriniz içsin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…