Gebeliğe hazırlık için neler yaptınız

Eylul lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
223
72
24
Arkadaşlar merhaba eşimin gelmesine 10 gün var yumurtlama günüme denk geliyor 1 2 güne adet Olcam. Yumurta güçlendirmek için önereceğiniz neler var acaba lütfen biseler önerin hemen hemen işe yarayan şeyler olursa sevinirim hic bir sıkıntımız yok

Folik asit kullanın, sakin olun, gün aşırı ilişki olsun yeter. Hemen takviyelere başlamayın. Stres olursunuz bu en çok zarar veren şey bu sürece.

Folik asit kullanın, sakin olun, gün aşırı ilişki olsun yeter. Hemen takviyelere başlamayın. Stres olursunuz bu en çok zarar veren şey bu sürece.
Folik asit kullanıyorum şuan yen 2 haftadır inanin stres olmamak elde değil keske olmasa acaba hamilemiyim hamile kaldimmi diye dusunmeden edemiyorum 4 kere denedik olmadi doktora gittim prolaktinim yüksekti çok şükür onun tedavisini oldum şuan hic bir sıkıntımız yok tedaviden sonra ilk denememi olcak bakalım inşAllah olur dua edin lütfen ♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Folik asit kullanıyorum şuan yen 2 haftadır inanin stres olmamak elde değil keske olmasa acaba hamilemiyim hamile kaldimmi diye dusunmeden edemiyorum 4 kere denedik olmadi doktora gittim prolaktinim yüksekti çok şükür onun tedavisini oldum şuan hic bir sıkıntımız yok tedaviden sonra ilk denememi olcak bakalım inşAllah olur dua edin lütfen ♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Biliyorum o süreci insan isteyince deliriyor direkt olarak. Esiniz muayene oldu mu?
Çok sabırsızsanız ovulasyon testine başlayın isterseniz.

Biliyorum o süreci insan isteyince deliriyor direkt olarak. Esiniz muayene oldu mu?
Çok sabırsızsanız ovulasyon testine başlayın isterseniz.
Eşimde muayene oldu çok şükür iyi çıktı sonuçları ovulasyon testi aldım bir gebenin günlüğü sayfasindan adetten sonra kullanacağım onuda

X