Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona bakarsan bende 1.5 yıldır bebekle uğraşıyorummSlm kizlar yaklaşık 1 yıldır bebek icin cabaliyoruz son 4-5 aydır 2 gun erken adet olmaya başladım ve bu ay 5 gün erken adet oldum benzer durum yaşayan oldu mu ? Doktora başvurmayı düşünüyorum önce sizlere danışmak istedim.
Rabbim çabanızı boşa çıkarmasın inşallah ben 3 yıllık evliyim normalde hep düzenliydi bebek düşünmeye başladığımızdan beri adetim duzensizlesti sanırım stresten oluyor ya da üremeyle ilgili bir problem var işten güçten vakit bulup gidemedim bir türlü bu ayla beraber süreç 1 yılı bulunca kolları sıvamaya başladım. Neyle karsilabilirim onu merak ediyorum aslında tecrübelerinizle psikolojik olarak kendimi bu sürece hazırlamak istiyorumona bakarsan bende 1.5 yıldır bebekle uğraşıyorumm
adet düzensizliğinden alakası yok benimde düzensiizz ama hiç doktora
gitmediyseniz bi baktırın yumurtalıklarınıza istersenizz
öyle daha erken biraz 3 geç olsanda bişe olmaz bişe farketmiyo canım :)
ama bende baktırmak için gitmiştim biraz yumurta tembelliği varmış benim
kaç sene oldu hala göremedim bişe aşılamaydı klomendi maalesef olumsuzdu.
2 gün önce erken dedğin nekiii kimisii keşke birazdaha erken olsaydım diye çırpınıp duruyolar
Tabiikii benimde öyle oldu inann bende çocuk düşünmeye başladığımdan beri hep adetlerim şaşırdııı strese girdimm gene şaşırdıı düzene sokmak için çok kür şeyler içmeye çalıştım okadar uğraştımkii anlatamam sana bence sall kendini hiççç düşünme düşünmeden tabii olmuyo mesela ben hala diyorum keşke evlendiğim gibi korunmasaydım en azından o zamanlarda aklımda yoktuu belki allahın bi sınavıdır böyle belkide allah bizi böyle şekilde dengeliyor bilemeyizz bizden daha kötü nelerle varr allah hepimizi daha fazla bekletmeden bebek nasip etsin ben mesela artık dayanacak gücüm kalmadı sıkıldım böyle uğraşmaktan beklemekten çocuk için yumurtlama günleri hesaplamaktan en son çare tüp bebek benim için baktım böyle hiç birşeyim yokken dogal yolla olmuyo allah belkide bizi tedaviyle çocuk nasip etcek öyle düşün meselaRabbim çabanızı boşa çıkarmasın inşallah ben 3 yıllık evliyim normalde hep düzenliydi bebek düşünmeye başladığımızdan beri adetim duzensizlesti sanırım stresten oluyor ya da üremeyle ilgili bir problem var işten güçten vakit bulup gidemedim bir türlü bu ayla beraber süreç 1 yılı bulunca kolları sıvamaya başladım. Neyle karsilabilirim onu merak ediyorum aslında tecrübelerinizle psikolojik olarak kendimi bu sürece hazırlamak istiyorum
Benim süre olarak değişti. Biz de 1 yıldır deniyoruz. Bu süreçten beri adet sürem kısaldı. Normalde 8 gun sürerdi. Simdi 6 da bitiyor.Slm kizlar yaklaşık 1 yıldır bebek icin cabaliyoruz son 4-5 aydır 2 gun erken adet olmaya başladım ve bu ay 5 gün erken adet oldum benzer durum yaşayan oldu mu ? Doktora başvurmayı düşünüyorum önce sizlere danışmak istedim.
Tevekkül etmişsin ne güzel rabbim muhakkak tevazu gösterir olmamasında da vardır bir hayır veya zamanını bekliyordur. Bir hadis var ki çocuk için elinden geleni yapan salih bir kadin peygamber efendimizden dua istemis efendimiz bu rica uzerine çocuğu olmuyor diye rabbimizin huzuruna cikmis ve kadının asla çocuğu olmayacağını öğrenmiş. Durumu kadına izah etmis ve kısa zaman sonra ayni kadin peygamber efendimize çocuğunu müjdelemiş. Duruma şaşıran peygamber efendimiz bir yanlışlık mi var diye rabbimize sormuş yüce rabbimiz ben asla çocuğu olmayacağını söyledim yine de dua etmeyi bırakmadi demiş. Biz duamızı eksik etmeyelim rabbim bizede kolay hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallahTabiikii benimde öyle oldu inann bende çocuk düşünmeye başladığımdan beri hep adetlerim şaşırdııı strese girdimm gene şaşırdıı düzene sokmak için çok kür şeyler içmeye çalıştım okadar uğraştımkii anlatamam sana bence sall kendini hiççç düşünme düşünmeden tabii olmuyo mesela ben hala diyorum keşke evlendiğim gibi korunmasaydım en azından o zamanlarda aklımda yoktuu belki allahın bi sınavıdır böyle belkide allah bizi böyle şekilde dengeliyor bilemeyizz bizden daha kötü nelerle varr allah hepimizi daha fazla bekletmeden bebek nasip etsin ben mesela artık dayanacak gücüm kalmadı sıkıldım böyle uğraşmaktan beklemekten çocuk için yumurtlama günleri hesaplamaktan en son çare tüp bebek benim için baktım böyle hiç birşeyim yokken dogal yolla olmuyo allah belkide bizi tedaviyle çocuk nasip etcek öyle düşün mesela
ayynnennnn öyle oyüzden bu hikayeyi biliyorumm çok etkilenmiştimTevekkül etmişsin ne güzel rabbim muhakkak tevazu gösterir olmamasında da vardır bir hayır veya zamanını bekliyordur. Bir hadis var ki çocuk için elinden geleni yapan salih bir kadin peygamber efendimizden dua istemis efendimiz bu rica uzerine çocuğu olmuyor diye rabbimizin huzuruna cikmis ve kadının asla çocuğu olmayacağını öğrenmiş. Durumu kadına izah etmis ve kısa zaman sonra ayni kadin peygamber efendimize çocuğunu müjdelemiş. Duruma şaşıran peygamber efendimiz bir yanlışlık mi var diye rabbimize sormuş yüce rabbimiz ben asla çocuğu olmayacağını söyledim yine de dua etmeyi bırakmadi demiş. Biz duamızı eksik etmeyelim rabbim bizede kolay hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Büyük olasılıkla stres yaptığımız için böyle oluyor takip etmeden spontane olsa belki de herşey yolunda gidecek 20 li yaşlarda olsaydım daha az stres daha fazla bekleyiş yetecekti belki de.. 32 yaşındayım tedavi olma yolu göründü banada nasibimizde varsa olur rabbim sanada nasip etsin inşallahKendimi bildim bileli hiç adet düzensizliği yaşamadım ama şu 3-4 aydır 2 erken , 3 gün geç bi şaştı anlamadım. Burada bir çok konularda rahim kendine yer hazırlıyor olabilir diye okudum ama bende öyle bir şey olmadı
Amin isteyen herkese inşallahBüyük olasılıkla stres yaptığımız için böyle oluyor takip etmeden spontane olsa belki de herşey yolunda gidecek 20 li yaşlarda olsaydım daha az stres daha fazla bekleyiş yetecekti belki de.. 32 yaşındayım tedavi olma yolu göründü banada nasibimizde varsa olur rabbim sanada nasip etsin inşallah