Gebeliğe engelmi?

evle19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
16
2
Merhabalar kız kardeşlerim, yıllarca burayı okudum ama üye olmak yeni nasip oldu. Çünkü danışabileceğim kimse yok. 3 yıla yakın vajnsmsdan sonra ilişki olmaya başladı ama çok özür dileri. penis yarısına kadar yada yarısından biraz daha fazla giriyor sonra biyerde duruyor bu normali hepsimi grmesi gerek hamilelik 1 yıldır olmadı doktor herseyini normal olduğunu söylüyor bu şekilde hamile kalan varmı yarımda olsa içeri bırakması yetermi ne olur cevaplayın çok çaresizim bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmam lazım çok yoruldum tükendim ne olur.. kimse yok sorabileceğim..

Yarim da olsa içeri birakmasi yeterli zaten sperm hücreleri çok hareketli mutlaka yolunu bulur. Sabredin

anlamadım eşiniz mi yarıda bırakıyor yoksa ağrı sebebiyle mi hepsi vajinaya giremiyor alttan kontrol yapıldı mı doktora başvurmanızı tavsiye edebiliriz ama sprem vajinaya bırakıldıktan sonra yarısı yada tamamı çok önemi yoktur diye tahmin ediyorum

İhtimal düşer elbette ama imkansız değil.
Yarısına kadar olması da normal değil, o şekilde eşiniz de siz de mutlu bir birliktelik yaşayamazsınız. Derin nefes alıp gevşemeyi deneyin, sağlıklı bir cinsellik olmadan çocuk düşünmek de bana göre mantıklı değil.

Yok ağrı felanda yokda sonuna gelmiş gibi biryerde duruyor zaten

Yok ağrı felanda yokda sonuna gelmiş gibi biryerde

İşte bende onu anlamıyorum sonuna gelmiş gibi biyere dayanıyor normalmi illa her normal ilişkide penis tammı girmeli, inanın vajinusmusu bile bilgisizlikten yaşadım sorabileceğiniz ne bi arkadaşım vardı ne bir yakınım..

Evet yapıldı bi sıkıntı yok dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…