- 20 Mart 2008
- 1.169
- 3
-
- Konu Sahibi minik kelebek
geçmiş olsun a.s.
ablamda da gebelik şekeri çıkmıştı, lokmaları şokellaları üçer beşer gümlettiği için kaydirigubbakcemile3
ama endişelenecek bişey yok canım, doktorun verdiği perhizi uygularsan şeker kullanımına dikkat edersen hiçbişeycik olmaz
sağlıkla alırsın kucağına inşallah a.s.
canım ben ocakta doğum yaptım.hamileliğimde benimde gebelik şekerim çıktı doktorum bana 1600 kalorilik diyet listesi verdi ben onu kullanmaya başladığımdan beri hem kendim hemde bebeğim kilo vermişti.bende diyeti kestim tabi yüklendim dahiliye doktoruda bu böyle olmıcak insulune başlıcaz dedi ve bana her yemek öncesinde 4 dozluk insulun verdi,insulun bir bebeğe zararı yok aksine onun yararına yoksa şekerin daha tehlikeli bebek için insulun verdilerse kullan hiç bir zararı yok.
slm kızlar.bugün 50li,k şeker yüklemesi yaptırdım ve malesef sonuç 210 çıktı.doktor gebeliğe bağlı şeker hastalığı dedi ve hemen dahiliye uzmanına yönlendirdi.
dahiliyeci günlük 1800 kalorilik bi diyet listesi verdi.15 gün sonunda 100lük şeker yüklemesi yapalım eğer yine yüksek çıkarsa insilüne başlıcaz dedi.
çok moralim bozuldu.bebeğime zarar verebilir die çok endişeliyim.doktor iri bebek doğar buda normal doğumu engeller,önlemini alırsak korkulacak bişe yok dedi ama yinede çok üzüldüm işte.
aranızda bu durumu yaşayan ya da yaşamış olan var mı kızlar.yardım edin bana,tavsiyelerinize iihtiyacım var..
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,yarın 100lük yüklemem var.15 gündür diyetime dikkat ettim şekerli hiçbişi tüketmedim,hep kepekli ekmek yedim vs.
inşallah yrn güzel haberlerle dönerim ama sanmıyorum,çok yüksek çıkmıştı çünkü.kadın doğumcum endokrin uzmanına görümemi tavsiye etti,yarın sonucu alıp önce doktoruma sonrada araştırıp eendokrin uzmanına görünücem.
desteklerinize teşekkürler.
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah..