gebeliğe bağlı genital şişkinlikler.

nightelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
455
1
gebeliğe bağlı genital şişkinlik yaşayan var mı? yada bu konuda bilgisi olan... be böyle bir sorun yaşıyorum ama gebeliğe mi bağlı bilmiyorum.başta pek ciddiye almadım ama daha da büyüdüklerini fark ettim.kaşıntı falan yok.acaba gebelikten kaynaklanan böyle durumlar var mı yoksa başka bişey midir bunlar,şimdi çok endişelenmeye başladım,:çok üzgünüm:bir dahaki muayenede dr.a söylicem artık ama o zamana kadar bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim..

Canım biraz şişlik olması özellikle de 6. aydan sonra normal diye biliyorum ben. Yani benim bir yakınım da şişlik yaşamıştı, doktoru normal olduğunu söylemişti ama tabii ki farklı farklı sebeplerden de şişebilir mi bilemiyorum. En iyisi gene de bir doktora danışmak.
Ama bence önemli bir sorun değildir.

çok teşekkür ederim gebelikte olabilme durumu var mı en çok onu merak ediyordum,biraz rahatladım en azından :1hug:

bende de var ve ağrı yapıyor internette araştırdım bartolin kisti ve absesi deniyor sağ dış dudağın iç tarafında fındık büyüklüğünde doktorum baktı ama şişliği farkedemedi tuvalete oturur pozizyonda geceleri ve ayakta çok kaldığımda ortaya çıkıyor daha çok 30 haftalık hamileyim çok korkuyorum kisti antibiyoikle tedavi ediyorlarmış abse yapıp iltihaplanınca cerrahi işlemle hallediliyormuş. ama doktorum varsa da küçük dediği için bişey vermedi sizdeki şişlik nerde tam olarak doktora giderseniz bilgilendirin ben de merak ediyorum ağrı çok kötü

bartolini biliyorum ama korkudan olsa gerek konduramadım ilk çıktığı zamanlar.bendekide bartolin mi bilmiyorum işte ama fındık büyüklüğünü geçmiş durumdalar! dıştan bakıldığında bişey farkedilmiyor ama dış dudakların hemen içi tamamen şişmiş durumda.ağrı yada başka türlü fiziksel bir rahatsızlık vermiyor ama bariz belliler artık:KK43:
dr. a gitmemede daha var ne yapsam bilmiyorum..:çok üzgünüm:

merhaba canım benim kardeşim haziran ayında doğum yaptı. son ayında genital bölgesinin nerdeyse tamamında şişlikler oldu(böyle içleri dolu dolu). kardeşim beden eğitimi öğretmeni, dolayısıyla doktor fazla ayakta kalmaktan varisler oluşmuş dedi. bu yüzden normal doğum yapamadı.doğum sırasında kanama olursa durduramayız demişti. umarım sende bu kadar ciddi bişey yoktur, geçmiş olsun.

bendede oldu ve hala var.fındık büyüklüğünde ve sert.dr a gösterdim bu benlik birşey değil cildiyeye göster belki kıl dönmesi olabilir dedi.biraz küçüldü bugünlerde.ağrıda yok.

merhaba canım benim kardeşim haziran ayında doğum yaptı. son ayında genital bölgesinin nerdeyse tamamında şişlikler oldu(böyle içleri dolu dolu). kardeşim beden eğitimi öğretmeni, dolayısıyla doktor fazla ayakta kalmaktan varisler oluşmuş dedi. bu yüzden normal doğum yapamadı.doğum sırasında kanama olursa durduramayız demişti. umarım sende bu kadar ciddi bişey yoktur, geçmiş olsun.

bunu ilk defa duydum,geçmiş olsun.bende pek oturan biri değilim,bugün bu saate kadar ayaktaydım mesela,koşturdum durdum.acaba bendede böyle bi durum mu varCADIARZU peki tedaviyle mi geçti yoksa doğumdan sonra gkendiliğinden mi?
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler; cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler..

Son düzenleme:
X