Gebeli testime bakar mısınız lütfen

Amine2001

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
104
26
23
Kızlar bugün adet gecikmenin 4. Günündeyim hiç bir belirtim yok. Ama test yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım hemen hiç beklemeden çift koyu çizgi çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyorum yani. Testin son kullanma tarihine baktım 2026 diyor. Bi belirtim yok bu normal mi sadece çok hafif kasık ağrılarım oluyor böyle adet olacakmış gibi o kadar. Bu normal mi ya

Eklentiler

• IMG_20241105_125108.jpg
    IMG_20241105_125108.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bugün adet gecikmenin 4. Günündeyim hiç bir belirtim yok. Ama test yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım hemen hiç beklemeden çift koyu çizgi çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyorum yani. Testin son kullanma tarihine baktım 2026 diyor. Bi belirtim yok bu normal mi sadece çok hafif kasık ağrılarım oluyor böyle adet olacakmış gibi o kadar. Bu normal mi ya
Bariz hamilesin kuzum hayırlı olsun çok net yani

hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar süredir deniyodunuz,
bana da sanki yoğun ağrılar çekmedikçe belirti olmaz hamilelik olmaz gibi geliyo

hamileliğin ilk haftalarında kasık ağrısı çok oluyor. Tebrik ederim kan verince bize de haber verin💕

hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar süredir deniyodunuz,
bana da sanki yoğun ağrılar çekmedikçe belirti olmaz hamilelik olmaz gibi geliyo
Aminnnn 🌸 ben 2 yıldır evliyim çocuk düşünmüyordu eşim ama bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik 2 defa o kadar. Bugünde gecikmenin 4. Günündeyim öylesine yaptım testi pozitif olacağını hiç düşünmemiştim açıkçası ama allahın işi. Çok şükür darısı başınıza inşallah 😍

Daha ne olsun. Bakılcak yerimi kalmış.
Hayırlı olsun❤️.
Aynı benimki gibi olmuş hayırlı olusun kanininizdada çıkar bnde daha 5 haftaliyim Allah analı babalı büyüsün ama kendini gostermiyo çok erkenn diye sadece ilaç veriyo folikasit veriyo

Aynı benimki gibi olmuş hayırlı olusun kanininizdada çıkar bnde daha 5 haftaliyim Allah analı babalı büyüsün ama kendini gostermiyo çok erkenn diye sadece ilaç veriyo folikasit veriyo
Sizinde mi hemen böyle koyu kırmızı çıktı!? Bir de kan verdiğinizde bi daha kan verdiniz mi hani beta hcg değeri katlanıyor mu katlanamıyor mu öyle bakıldı mıı ayyy çok stresliyim 😂😂 çok teşekkür ederim. Allah sizin çocuğunuzu da kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah 🥰

X