Gebe takibi doktor önerisi ???

1bal1kaymakannesi

❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
2.599
4.328
26
Merhabalar :)

Bu konuyu benim gibi doktor arayışı içinde olanlar için açtım İstanbul Ümraniye de oturuyorum 4+4 gebeyim ve samimi güler yüzlü güvenilir bir doktor tavsiyesi istiyorum hem gebelik takibi mi yaptırıp hemde doğumu mu nasipse aynı doktorla yapmak istiyorum.
Ama bu konu her şehirden her ilden tavsiyelerin olduğu bi konu olsun aynı zamanda belki herkesin işine yarar.
Sormak isteyen tavsiye vermek isteyenleri bekliyorum :)
(Bu arada bayan dr tercihim...)

İstanbul dan bi öneri vermek için sordum simdi senn ıcın 😬😊 3 kuzenımde gebelık takıplerini dogumlarını Rezzan hanmla yaptılar. Ama soy adı neydi hatrlamıyorm. Haber gelınce buraya yazarm mutlaka.

Ankarada Reyyan Özcan Temizkan diyorum kesinlikle 🤗 ilk doğumumu o yaptırmıstı suan 2.yi planlıyorum. Gebelık durumunda tekrar kendısyle devam ederim 😊 mükemmel biri çok ilgili ve gunun istedgnz saati ulaşılabilir olması benm ıcın cok onemli. Abla kardes gbı olduk artık.

İstanbul dan bi öneri vermek için sordum simdi senn ıcın 😬😊 3 kuzenımde gebelık takıplerini dogumlarını Rezzan hanmla yaptılar. Ama soy adı neydi hatrlamıyorm. Haber gelınce buraya yazarm mutlaka.

Ankarada Reyyan Özcan Temizkan diyorum kesinlikle 🤗 ilk doğumumu o yaptırmıstı suan 2.yi planlıyorum. Gebelık durumunda tekrar kendısyle devam ederim 😊 mükemmel biri çok ilgili ve gunun istedgnz saati ulaşılabilir olması benm ıcın cok onemli. Abla kardes gbı olduk artık.
Çok teşekkürler bide hastane adı ögrenirseniz süper olur :)

X