- 16 Nisan 2022
- 23
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi busrabynnn
Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayıŞubat ayında bir boş gebelik yaşadım ve 7.haftada kürtaj oldum tam 28gün sonra ilk adetimi oldum beklenen nisan ayındaki adetimde de ilk dört gün lekelenmem oldu üç gündür de normal adet gibiyim aynı böyle olup adet düzensizliği yaşayanınız oldu mu.lekelenmem olduğu günlerde gebelik testim yoktu ovülasyon testi yaptım oda koyu çift çizgi çıktı kanamam çoğaldıkça umudum kalmadı ama normal adet gibi kanaması olup bir sonraki ayda iki aylık hamile olduğunu öğrenenler de varmış benzer durumu yaşayanlar bilgilerini paylaşabilirler mi.
Aminn inşAllahRabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
Canım inşAllah miniğin sana tutunur seni bırakmaz bu bi süreç de ve geçeceğini düşün rabbim sağlıklıysa nasip etsin diye dua et ve hiç bi iş yatma sürekli yatışta olman lazımŞu an ben de bu durumdayım. Dr progestan verdi. Bayram sonrasi kontrol edelim dedi. Kaygiliyim cok
Çok teşekkürler bu güzel duan icin. İçimi ferahlattın Allah razı olsunCanım inşAllah miniğin sana tutunur seni bırakmaz bu bi süreç de ve geçeceğini düşün rabbim sağlıklıysa nasip etsin diye dua et ve hiç bi iş yatma sürekli yatışta olman lazım
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah rabbim en kısa zamnda hayırlısıyla nasip etsin inşAllahÜzüldüm. Allah sabır sağlık versin. Benim kalamam azaldı ama artık gebe gibi hissetmiyorum. Bayram dönüşü Dt randevusu aldım. Dış gebelikten çok korkuyorum. Bir kontrol etsin bakalım.