Gebeliğe Hazırlık Gebe olsaydım hisseder miydim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an seninle aynı durumdayız adetim 4 gün geçti adet olacakmışım gibi geliyor ama hamile hissetmiyorum kendimi de umutlandırmak hiç istemiyorum açıkcası
Bende kendimi hiç hamile hissetmiyorum çift çizgiyi görmesem de demezdim yinede endiseliyim sağ kasigim ağrıyor şuan gobegime doğru da bi ağrı inşallah umutlanmam boşuna olmaz

Ben hamile olduğumu hiç hissetmemiştim. Hatta alkol bile almıştım 1 hafta öncesinde. Herkes hissedecek diye bir şey yok. Çok isteyipte, istemekten vazgeçtiğimde öğrendim ben ve böyle çook kişi var. İnşallah onlardan biride sensin canım

bence yaptırmalısın eğer gebelik durumu varsa folik asit başlaman lazım geciktirme

Adet sancısına benzer ağrı gebelikte de oluyor ve zaten belirtiler birbirne çok benziyor hamile olabilirsin bence kan testinden önce evde kendin öğrenmen daha iyi olur

Adet sancısına benzer ağrı gebelikte de oluyor ve zaten belirtiler birbirne çok benziyor hamile olabilirsin bence kan testinden önce evde kendin öğrenmen daha iyi olur
Kan testi yaptirmadan rahat edemicem galiba. Cıkıcam birazdan gidip de geliyim bari

Kistim varmıs bide sıvı birikmiş. Kan testi yaptırdım ama negatif oldugunu bile bile. Sonuc bucukta çıkacak . Doktor da ne tedavi uygulucanı dusunecekmis. Napıcamı şasırdım artık...

Sogan kürünü dene bu ay gelecek ay insallah gebelik gerceklesir kistlerine iyi gelir
Sogan kürü yapmıstım bi kere ama gebelik olmadı yine :/ ne kürü yapsam bilemiyorum artık. Bal tarcin corekotu, aslanpencesi hayit tohumu civampercemi cayi , maydonoz sut buhari var aklimda. Bi adet olabilsem yapicam biseyler yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…