- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Aminn amin amin...Inşallah Allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Normalde 10. Gun kan testiyle bakin diolarAa senin de yarın belli olucak yani. Hadi hayırlısı bakalım
Inşallah sizde görürsünüz çift çizgiyi çok güzel bi duygu o anı yaşamak bileYaaa ben o pozitif cift cizgiyi gorebilecek miyim Allah’im o kadar umutsuzumki... Yarabbim tfansferimin yarin 8. Gunu korkuyorum bu sefer bakmaya ama bigun iki test aldim 8. Ve 9. Hunlerde bakmak icin
Bende kendimi hiç hamile hissetmiyorum çift çizgiyi görmesem de demezdim yinede endiseliyim sağ kasigim ağrıyor şuan gobegime doğru da bi ağrı inşallah umutlanmam boşuna olmazŞu an seninle aynı durumdayız adetim 4 gün geçti adet olacakmışım gibi geliyor ama hamile hissetmiyorum kendimi de umutlandırmak hiç istemiyorum açıkcası
bence yaptırmalısın eğer gebelik durumu varsa folik asit başlaman lazım geciktirmeArkadaslar adetim bir hafta gecikti ve doktorum eger gecikirse tekrar gel demişti. Muhtemelen test yaptırcak ama ben hiç gebe oldugumu hissetmiyorum.Ara ara da adet sancılarım geliyo zaten muhtemelen yakında adet olurum. Daha oncede geciktigi oluyodu. Negatifi görücemi biliyorum sanki ve görmekten korkuyorum üzülücem icin. Sizce gidip test yaptırmalı mıyım. Ya da gerek yok mu
Tam baktırmaya karar veriyorum adet sancısı gibi sancı geliyo vazgeciyorum :)bence yaptırmalısın eğer gebelik durumu varsa folik asit başlaman lazım geciktirme
Kan testi yaptirmadan rahat edemicem galiba. Cıkıcam birazdan gidip de geliyim bariAdet sancısına benzer ağrı gebelikte de oluyor ve zaten belirtiler birbirne çok benziyor hamile olabilirsin bence kan testinden önce evde kendin öğrenmen daha iyi olur
Kan testi yaptirmadan rahat edemicem galiba. Cıkıcam birazdan gidip de geliyim bari
İnnsallahHadi hayırlı sonuçlarla dön inşallah
Rabbin sağlıkla ilerletsin sizinkini ❤Bende kendimi hiç hamile hissetmiyorum çift çizgiyi görmesem de demezdim yinede endiseliyim sağ kasigim ağrıyor şuan gobegime doğru da bi ağrı inşallah umutlanmam boşuna olmaz
Aminn inşallah cumlemizinkisiniRabbin sağlıkla ilerletsin sizinkini ❤
Nasıl bi tedavi uyguladı sonucunuz ne cıktı pekiKistim varmıs bide sıvı birikmiş. Kan testi yaptırdım ama negatif oldugunu bile bile. Sonuc bucukta çıkacak . Doktor da ne tedavi uygulucanı dusunecekmis. Napıcamı şasırdım artık...
Yaptirdin mi kan testiKan testi yaptirmadan rahat edemicem galiba. Cıkıcam birazdan gidip de geliyim bari
Gebelik testi negatif. Bi test daha yaptirdi onun sonucu gec cikica icin yarin gel dedi. Bende yarin ogrenicem emar isteyebilirim dediNasıl bi tedavi uyguladı sonucunuz ne cıktı peki
Negatif. Ustune bide kistler ve rahimde sivi birikmesi cıktıYaptirdin mi kan testi
Sogan kürünü dene bu ay gelecek ay insallah gebelik gerceklesir kistlerine iyi gelirNegatif. Ustune bide kistler ve rahimde sivi birikmesi cıktı
Sogan kürü yapmıstım bi kere ama gebelik olmadı yine :/ ne kürü yapsam bilemiyorum artık. Bal tarcin corekotu, aslanpencesi hayit tohumu civampercemi cayi , maydonoz sut buhari var aklimda. Bi adet olabilsem yapicam biseyler yineSogan kürünü dene bu ay gelecek ay insallah gebelik gerceklesir kistlerine iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?