- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Bence test ver gebelik test kiti al yap devamli negatife akistir kendini... cunkuu bende senin gobiyim 1 yik biyunca hamile kalamadim her ay ha oldu ha olcak baktim negatif baktim negatiff.. bu ay tup bebek transferi oldum.. yani o kadat alistimki degisik bisey olmicak gibi gelio.. yani bu bnm fikrim.. sen bilirsin ne yapcani ama haaber et bizedeArkadaslar adetim bir hafta gecikti ve doktorum eger gecikirse tekrar gel demişti. Muhtemelen test yaptırcak ama ben hiç gebe oldugumu hissetmiyorum.Ara ara da adet sancılarım geliyo zaten muhtemelen yakında adet olurum. Daha oncede geciktigi oluyodu. Negatifi görücemi biliyorum sanki ve görmekten korkuyorum üzülücem icin. Sizce gidip test yaptırmalı mıyım. Ya da gerek yok mu
Fobi gibi bisey oldu bende.kendiligimden Adet olsam negatifi gormekten daha az uzulurum heralde. Ama bi yanim gitte yaptır diyo işteBence test ver gebelik test kiti al yap devamli negatife akistir kendini... cunkuu bende senin gobiyim 1 yik biyunca hamile kalamadim her ay ha oldu ha olcak baktim negatif baktim negatiff.. bu ay tup bebek transferi oldum.. yani o kadat alistimki degisik bisey olmicak gibi gelio.. yani bu bnm fikrim.. sen bilirsin ne yapcani ama haaber et bizede
Dimi bende hissederdim diye düsünüyorum ve gitmek istemiyorum :/ bi yanımda dürtüyo git git diyeÖmrümde ilk gebelik testi yaptığımda hamileydim.
İkincisinde ise yine hamileydim.
Ben hissetmiştim, istemesem bile en azından olabileceğini hissediyor insan.
Evde yapılan testlerden alıp yapın hazır hissedersiniz kendinizi benim 13 haziranda gelmesi gerekiyordu adetim fakat gelmedi dün test yaptim silik çizgi çıktı bugün tekrar yaptim biraz daha belirgindi umutlansam mi bilemedim bende küçük bi ilçede yaşıyorum sağlık ocağında çarşamba gel dediler sanirsizlaniyorum o yüzden test yapın hazır olarak gidersiniz inşallah hamilesinizdirArkadaslar adetim bir hafta gecikti ve doktorum eger gecikirse tekrar gel demişti. Muhtemelen test yaptırcak ama ben hiç gebe oldugumu hissetmiyorum.Ara ara da adet sancılarım geliyo zaten muhtemelen yakında adet olurum. Daha oncede geciktigi oluyodu. Negatifi görücemi biliyorum sanki ve görmekten korkuyorum üzülücem icin. Sizce gidip test yaptırmalı mıyım. Ya da gerek yok mu
Kan tahlili verdircek muhtemelen doktor esimde hevesli zaten yarin git dedi ilk defa boyle test yaptirmami istiyo. O uzulcek diyede ayri uzuluyorumAynen adet olmak uzmezde negatifi gormek beklentinin oldugu anlama caba verdigini daha cok bilincaltinda hissettirdigi icin daha cok uuoama bence yarin gitt al bi testt bakk..
Hamissinnn hadi olmussss tatlim ... yoksa ben o kadar test yaptim hic cizginin izi bile cikmadi.. 5 dakkadab sonra olana cok da itibar etmemek lazim dior aciklama kisminda (ek not)Evde yapılan testlerden alıp yapın hazır hissedersiniz kendinizi benim 13 haziranda gelmesi gerekiyordu adetim fakat gelmedi dün test yaptim silik çizgi çıktı bugün tekrar yaptim biraz daha belirgindi umutlansam mi bilemedim bende küçük bi ilçede yaşıyorum sağlık ocağında çarşamba gel dediler sanirsizlaniyorum o yüzden test yapın hazır olarak gidersiniz inşallah hamilesinizdir
Benim ovulasyon gec oluyo galiba o yuzden gec dollenme olur idrar testindede cikmaz diye dusunuyorum gecen hafta yapmistim negatifti zaten. Yaparsam eger kanda baktiririm ama senin maşallah testte pozitif cıkmıs zaten bebisin var demekki hayırlı ugurlu olsun darısı da bana olsunEvde yapılan testlerden alıp yapın hazır hissedersiniz kendinizi benim 13 haziranda gelmesi gerekiyordu adetim fakat gelmedi dün test yaptim silik çizgi çıktı bugün tekrar yaptim biraz daha belirgindi umutlansam mi bilemedim bende küçük bi ilçede yaşıyorum sağlık ocağında çarşamba gel dediler sanirsizlaniyorum o yüzden test yapın hazır olarak gidersiniz inşallah hamilesinizdir
Bende çoğu zaman negatifleri gördüm çizgi hemen göründü bu defa sağlık ocaginda 10 günden önce belli olmaz idrarda dediler bende bi endişe ettim ister istemez inşallah gerçekten vardırHamissinnn hadi olmussss tatlim ... yoksa ben o kadar test yaptim hic cizginin izi bile cikmadi.. 5 dakkadab sonra olana cok da itibar etmemek lazim dior aciklama kisminda (ek not)
Inşallah Allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim ovulasyon gec oluyo galiba o yuzden gec dollenme olur idrar testindede cikmaz diye dusunuyorum gecen hafta yapmistim negatifti zaten. Yaparsam eger kanda baktiririm ama senin maşallah testte pozitif cıkmıs zaten bebisin var demekki hayırlı ugurlu olsun darısı da bana olsun
Bende çoğu zaman negatifleri gördüm çizgi hemen göründü bu defa sağlık ocaginda 10 günden önce belli olmaz idrarda dediler bende bi endişe ettim ister istemez inşallah gerçekten vardır
Doktor gebelik olabilir gecikirse mutlaka gel demisti normalde uçarak gitmem lazimdi fakat o kadar umitsizimki. Ikimizde hamileyizdir inşallah ne diyelimŞu an seninle aynı durumdayız adetim 4 gün geçti adet olacakmışım gibi geliyor ama hamile hissetmiyorum kendimi de umutlandırmak hiç istemiyorum açıkcası
Aa senin de yarın belli olucak yani. Hadi hayırlısı bakalımYaaa ben o pozitif cift cizgiyi gorebilecek miyim Allah’im o kadar umutsuzumki... Yarabbim tfansferimin yarin 8. Gunu korkuyorum bu sefer bakmaya ama bigun iki test aldim 8. Ve 9. Hunlerde bakmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?