GEBE OLMA İHTİMALİM VARMI?

Beta düşüşünü kanla takip etmediniz mi? 1 hafta da bu kadar erken belirti ve sonuç çıkacağını sanmıyorum.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba hanımlar ben yaklaşık 23 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için 7 haftalıkken zorunlu kürtaj oldum sonrasın1 hafta kanamam oldu bir diğer hafta da beta düşmüş mü diye merak edip genelik testi yaptım çift çizgi çıktı ondan iki gün sonra tekrar yaptım tek çizgi çıktı yani beta komle düşmüştü. Asıl sorum şu 1 hafta önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik üst üste 2 gün bu sabah baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Acile gittik gebelik testi yapmadık yoktur diye doktor sakinleştirici verdi. Ardından eve geldim erken gebelik testi yaptım sonuç fotoğraftaki gibi silik çizgi bende ümitlendim sizce gebe olabilir miyim ? İlk gebeliğimide aynı belirtilerle ve silik çizgiyle öğrenmiştim acilde ? Ve bugün çok yoğun sarı akıntım var. Yardımcı olur musunuz 🥹 sizce gebe olabilir miyim ?
Merhaba bu teste guvenme bence bende yapdim ve ayni sekilde gorunuyordu ama negatifdi kan testimde hemde senin iliskinden bir hafta gecmis suan cikmasi imkansiz zaten olusmussa bile gebelik daha rahime bile dustunu sanmiyorum rahime dustukden sonra once kanda sonra testlerde cikiyor bende ayni seyi yasadim canim umutlanma bu test icn sen adet gununu bekle onu bilemiyosa en azndan iliskiden sonra 15 gun gecmesini bekle olurmu insallah gebelik olusmusdur duam seninle 😍😍

Merhaba bu teste guvenme bence bende yapdim ve ayni sekilde gorunuyordu ama negatifdi kan testimde hemde senin iliskinden bir hafta gecmis suan cikmasi imkansiz zaten olusmussa bile gebelik daha rahime bile dustunu sanmiyorum rahime dustukden sonra once kanda sonra testlerde cikiyor bende ayni seyi yasadim canim umutlanma bu test icn sen adet gununu bekle onu bilemiyosa en azndan iliskiden sonra 15 gun gecmesini bekle olurmu insallah gebelik olusmusdur duam seninle 😍😍
Teşekkür ederim dün kan testi yaptım beta 14,17 çıktı ama daha sıfırlanmadığı için mi yoksa yeni bir gebelik mi bilmiyorum o yüzden yarın tekrar kan vericem ve bakıcam düştümü yükseldimi emin olmak için

Teşekkür ederim dün kan testi yaptım beta 14,17 çıktı ama daha sıfırlanmadığı için mi yoksa yeni bir gebelik mi bilmiyorum o yüzden yarın tekrar kan vericem ve bakıcam düştümü yükseldimi emin olmak için
Hmm sifirlanmamis olabilir zaten yeni gebelik olsa testde bukadr erken cikmaz

Merhabalar testimde çok silik bir çizgi görüyormusunuz yoksa benmi delirdim

Eklentiler

• 24243B10-C8FA-4A56-8EA0-E627533706D7.png
    24243B10-C8FA-4A56-8EA0-E627533706D7.png
    184,3 KB · Görüntüleme: 45
Bakarmisiniz kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20230320-174013.jpg
    Screenshot_20230320-174013.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 39
5ten küçük olduğu nasıl belli oluyor peki