Ne yazik ki asiri stresliyim nodulden dolayi ama sancidan da oluyorum iste artk yarn alip denicem sabaha kadar olmazsambiz ne diyelim ki şimdistresli zaman geçiriyorsan da , regl olmuyorum diye streslenirsen de 32 güne çıkabilir regl bekleme süresi.test yapmadan ya da doktora gözükmeden kim ne dese boş.spiraliniz kaymış bile olabilir.
Oyle yapcam artk yoksa iknci stres agir gelmeye başladı1 hafta olunca test yapılıyor diye biliyorum. Eczaneden alıp deneyin bir tane test bence.
2 yildir takili ve 3 ayda bir muayeneye giriyorum kuzum saglik konusunda cok dikkatliyim ama iste simdi afalladim teşekkür ederim amaBu verilerle doktora gitsen sana test yapmadan gebelikten falan bahsedemez... O kadar genel ve afaki veriler ki... Bir test 5 tl alir yaparsin. Madem gebe kalman bu durumda riskli o zaman duble duble korunun. Eşeği saglam kazığa baglayin sonra tevekkül edin.
Ya herkesin korunma yontemi kendine ozel bana gore sprial daha iyi sana olmaya bilir buna bsy diyemem ben sprialli dhaa guvende hisedyrm 2 yildir cok rahattm ama 1 haftadir oglum oyun diye sirtta cikma huylari edindi oynarken belki kayma korkusu olustu ondan sormak istedim zaten ama sabah zaten test yapicamNasi güveniyorsunuz o spirale onu da bi anlasam. Yanlis anlamayin ama cok ilkel bir korunma yöntemi değil mi sizcede. Ben suan hamileyim ve 2.cocugu düşünmüyorum hayatim boyunca. Dogum kontrol hapi ve prezervatif düşünüyoruz . Hatta simdiden prezervatif kullaniyoruz yani enfeksiyon türü bise olmasin diye afedersiniz açık yazıyorum ama.birde test yapmadan bise diyemeyizki biz burdan bildigim bazen oyle akintilar oluyor ya da adet habercisi olabilir. Adet gecikmesi senede 1 2 kez normal yani.
Ama o sekilde cok hamile kalan var. Ondan sordum nasi güveniyorsunuz diye. Kaysa herhalde hissederdiniz doktora gitmekte fayda var hamile olmasanız bile. Geçmiş olsun.Ya herkesin korunma yontemi kendine ozel bana gore sprial daha iyi sana olmaya bilir buna bsy diyemem ben sprialli dhaa guvende hisedyrm 2 yildir cok rahattm ama 1 haftadir oglum oyun diye sirtta cikma huylari edindi oynarken belki kayma korkusu olustu ondan sormak istedim zaten ama sabah zaten test yapicam
Tesekkurler iste kayilsa anlasilmiyo sadece dr ultrasyonda gorebiliyo ve sprial yuzde99 en iyi korunmaya sahip prezatif sayesinda suan 2. Bucuk yasinda cocugum hapa gelince ne yazik ki yumurta oldurme orani yuksek oldugu icin tercih etmedim hastanede calisan biriydim ve emin olun cogu dr para icin digerlerini oneriyo ne yazik kiAma o sekilde cok hamile kalan var. Ondan sordum nasi güveniyorsunuz diye. Kaysa herhalde hissederdiniz doktora gitmekte fayda var hamile olmasanız bile. Geçmiş olsun.
Nasil yani? Prezervatif ve ya dogum kontrol hapından doktorun kazanci ne ki? Aksine spiral 2000 lira falan ve ondan kazanmıyorlar mi?Tesekkurler iste kayilsa anlasilmiyo sadece dr ultrasyonda gorebiliyo ve sprial yuzde99 en iyi korunmaya sahip prezatif sayesinda suan 2. Bucuk yasinda cocugum hapa gelince ne yazik ki yumurta oldurme orani yuksek oldugu icin tercih etmedim hastanede calisan biriydim ve emin olun cogu dr para icin digerlerini oneriyo ne yazik ki
Nasil 2000 devlet zaten bedava takiyo canimNasil yani? Prezervatif ve ya dogum kontrol hapından doktorun kazanci ne ki? Aksine spiral 2000 lira falan ve ondan kazanmıyorlar mi?
Ha onu bilmiyorum benim dedigim özel hastane fiyatlari devletin bedava taktigini bilmiyordum hep otle duydum 1500 1800 2000 vsNasil 2000 devlet zaten bedava takiyo canim
Birde su var o kadar pahali degl cunku eczaneden sen bile kendin alsan en kalitesli bile taş catlasin 150 tldirtaktirma zaten muayenede yapiyolarHa onu bilmiyorum benim dedigim özel hastane fiyatlari devletin bedava taktigini bilmiyordum hep otle duydum 1500 1800 2000 vs
Bu verilerle doktora gitsen sana test yapmadan gebelikten falan bahsedemez... O kadar genel ve afaki veriler ki... Bir test 5 tl alir yaparsin. Madem gebe kalman bu durumda riskli o zaman duble duble korunun. Eşeği saglam kazığa baglayin sonra tevekkül edin.
sizin ilkel dediğiniz yöntemler bazılarının tek şansı.... benim hormon problemim olduğu için pco var. doktorum en güzel ve tek korunma yöntemimin spiral olduğunu söyledi hatta çok korkuyorum taktıramam dedim.tek şansın denildi....Nasi güveniyorsunuz o spirale onu da bi anlasam. Yanlis anlamayin ama cok ilkel bir korunma yöntemi değil mi sizcede. Ben suan hamileyim ve 2.cocugu düşünmüyorum hayatim boyunca. Dogum kontrol hapi ve prezervatif düşünüyoruz . Hatta simdiden prezervatif kullaniyoruz yani enfeksiyon türü bise olmasin diye afedersiniz açık yazıyorum ama.birde test yapmadan bise diyemeyizki biz burdan bildigim bazen oyle akintilar oluyor ya da adet habercisi olabilir. Adet gecikmesi senede 1 2 kez normal yani.
Üslubumda birsey yok bence. Hakaret kufur ve polemikte bulunmadim. Ayrica bu site 19388 tane konu var spirale rağmen hamile kaldim icerikli. Bende de pco var ve senelerce doğum kontrol hapi kullandim. Her doktorun bilgisi tecrübesi ayrı demek ki.sizin ilkel dediğiniz yöntemler bazılarının tek şansı.... benim hormon problemim olduğu için pco var. doktorum en güzel ve tek korunma yöntemimin spiral olduğunu söyledi hatta çok korkuyorum taktıramam dedim.tek şansın denildi....
10 sene kullandım misler gibi korudu.... hormon takviyesi yok acaba mı yok....
lütfen biraz uslübe dikkat....
umarım şimdi neden güvendiğimizi anlamışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?