• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe olduğunuzu ogrenmeden önce ne gibi farklılıklar oldu sizde?

Zehrafb

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
23
24
8
32
Merhaba arkadaşlar. Aslında en doğrusu gidip bir test yaptirmak farkındayım. Ama süreç biraz sıkıntılı hastaneye de gitmek istemiyorum. 22 Nisan'da en geç hasta olmam gerekirdi. 21 Nisan da kahverengi bir kaç damla akıntım oldu. Dün hasta olmadım bugün de herhangi bir şey yok gibi. Göğsümde hafif bir ağrı var. İnanılmaz koku hassasiyeti var. Mide bulantısı ve baş dönmesi var. Regl dönemi yaklaşınca olurdu böyle şeyler ama çok hafif geçerdi. Bu kez abartı derecede fazla var. Çok istiyorum ama hemen gebeliğe bağlayıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. En azından deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.🤗

Bende asırı uyku hali ve koku hassasiyeti dısında birde kasık agrısı vardı.

Sanırım bir kaç gün daha beklemekten baska çarem yok. Ne stersli bir durummuş 🤦

Sanırım bir kaç gün daha beklemekten baska çarem yok. Ne stersli bir durummuş 🤦
Bende beklemedeyim 21 nisanda adet olmam gerekti ama olmadım hala da bişey yok aksine normalde sancım olurdu o da yok çok nadir bazen ayaklarıma sancı giriyor o kadar inşallah hamileyiz dir umutlarımız boşa çıkmasın

Bu kadar belirtiye idrarda kopkoyu cikar zaten bence idrar yap ama diyelim ki hamilesin bu belirtiler 6. Haftada fln basliyor en erken biraz erken sanki

Benim normalde göğüsler adetten 1 hafta 10 gün önce ağrımaya başlardı 4 gün önce sivilce çıkardı ama ikiside olmadı galiba gecikecek dedim sadece döllenmeden 1 hafta sonra uyku hali başladı eşim bile fark etti diyordu bu ne böyle ya diye ama bulantım filan gecikmeden 2 hafta sonra başladı göğüs ağrımda öyle kasıklarımdabirşey yoktu sadece aşırı uyku ve saçma sapan rüyalar görüyordum bunlardı belirtim

Bende beklemedeyim 21 nisanda adet olmam gerekti ama olmadım hala da bişey yok aksine normalde sancım olurdu o da yok çok nadir bazen ayaklarıma sancı giriyor o kadar inşallah hamileyiz dir umutlarımız boşa çıkmasın
Kendimdeki her değişimi hamileliğe yormak istemiyorum ama benim de normal adet donemlerime göre daha rahat. 3-5 günce iki gün boyunca inanılmaz bir bel ağrım vardı. Bir de son günlerde fena bir koku hassasiyeti ve mide bulantısı. Ha bir de bulantı dışında midemde ağrı var. Normal regl dönemimden farkli bu kez. Yine umitlenmeyip stresten diyesim geliyor. Çünkü olmamasından korkuyorum açıkçası 🤷

Benim normalde göğüsler adetten 1 hafta 10 gün önce ağrımaya başlardı 4 gün önce sivilce çıkardı ama ikiside olmadı galiba gecikecek dedim sadece döllenmeden 1 hafta sonra uyku hali başladı eşim bile fark etti diyordu bu ne böyle ya diye ama bulantım filan gecikmeden 2 hafta sonra başladı göğüs ağrımda öyle kasıklarımdabirşey yoktu sadece aşırı uyku ve saçma sapan rüyalar görüyordum bunlardı belirtim
İnşallah hamileyizdir hayirlisiyla

Göğüs hassasyeti, sol kaskta batma, sıcaklık, yerleşme kanaması ve yorgunluk.. Bulantı ve kusma 11. Haftadan sonra başladı

Kendimdeki her değişimi hamileliğe yormak istemiyorum ama benim de normal adet donemlerime göre daha rahat. 3-5 günce iki gün boyunca inanılmaz bir bel ağrım vardı. Bir de son günlerde fena bir koku hassasiyeti ve mide bulantısı. Ha bir de bulantı dışında midemde ağrı var. Normal regl dönemimden farkli bu kez. Yine umitlenmeyip stresten diyesim geliyor. Çünkü olmamasından korkuyorum açıkçası 🤷
Bende adet olurum diye üöitlenemiyorum hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum olursa bi mucize olacak buraya yaz sonucunu

Back