• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe olduğunuzu nasıl öğrendiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor kontrolü olanlar genelde beklenmeyen gebeliklerde olur bence. Çünkü bekleyen ve isteyen herkes dayanamayıp evde test yapıyor:cry:

Merhaba ben 2012 yılının Aralık ayında gebe oldugumu ogrenmıstım soyle ki 2012 yılında 2 defa asılama yaptırdım tutmadı sonra adet goremez oldum Dr um rahmımın inceldıgını dogum kontrol hapı kullanmam gerektıgını soyledı 3 ay ara verelim bu sıra bı toparlansın dedi ilk 3 ay adet olamadım doktorum dogum kontrole devam dedi benim dogustan gelen hormon rahatsızlığım da oldugu ıcın birde yanına kortizon eklendi boylece 4.ayım da lekelenme oldu dıger ay guzel olursun devam dedi Dr um ben yine olmadım ama bu sefer degısık bir belirti var inanılmaz belim agrıyordu ve hıc ıcmedıgım salgama asık olmustum resmen salgam ile tursu suyunu karıstırıp ıcıyordum eve gelenlere bile ikram ediyordum 😂 herkes hamile olabilirsin test yap diyordu 2012 in son gunlerınde aksama dogru gebelik testi yaptım ve cift cızgı 5.5 yıl sonra mucizem gerceklesmıstı sımdı oglum 6.5 yasında ve bir kardes ıcın cok aglıyor ıns Allah onun gozyaslarına merhamet eder de cok bekletmez

Back