gebe olabilir miyim

er_cnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
33
0
86
İstanbul
1ay once esimle iliskiye girdik cekme yontemiyle biraz kacti uzerine adet gordum fakat 1 haftadir gozlerimde agirlasma uyku hali, kirpiklerimde yapisma hissettim onceki hamileligimde oldugu gibi ve gogus uclarimda emzirirken diken batmasi gibi aci var bu arada 3 aylik bebegim var sezeryanla dogum yaptim ve 1bucuk yasindada kizim var cok korkuyorum asla yapamam hamileysem suan bile bitap durumdayim.yardim edin ne adet tarihimi nede gunumu biliyorum cok caresizim

hamile kalma korkusundan belki eski belrtileri psikolojik olarak yaşıyorsunuzdur.. sanırım test yaptırıp kesin sonucu görmelisiniz.. evet 3. çocuk şu an çok zor olur ama kısmetinde varmış allah gücünü verir korkmayın..

Psikolojik olabilir ama eger hamileysemde kendi sagligim ve 2 cocugumun sagligi icin malesef kiymak zorunda kalabilirim cunku hicbir destegim yok esimden baska oda aksamlari yardimci olabiliyor. Hemen spiral taktiricam ama 4 ay gecmesi gerekiyormus sanirim onu bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok erken olmuş olur haklısınız hem ruhsal olarak hem fiziksel olarak zor olur muhakkak.. kürtaj sizin bileceğiniz bir durum.. asla yorum getirmek istemem.. keşke eşinizle biraz bekleseydiniz demekten başka.. ama olan olmuş.. umarım hamile değilsinizdir..

Insallah degilimdir 2.kaza oldu gunahina girmedim ama bu benim icin Allahin gucune gitmesin yıkım olur tesekkurler...

Haddim değil ama ikinci bebeğinizde kaza olmuş hala neden çekilme gibi korunma yöntemi bile sayılmayan bir şekilde korunmaya çalışıyosunuz.
Benim bi'tanıdığımda buna güvenip balayında hamile kalmıştı çok büyük risk yani.

Ne diyeyim Allah gönlünüze göre versin, inşallah değilsinizdir. Allah isteyene nasip etsin:26:

İdrar testi yapmanız lazım. Biz nerden bilelim hamile misiniz, ne kadar kactı, kacanların icinde sperm var mıydı? 2 tane size muhtaç cocuğunuz varken siz ne demeye sacmasapan bir yöntem kullanırsınız o da ayrı mesele

Kan testi yaptir cnm sonuc elinde korku ile beklemektense kanda hemen belli olr

Valla stresten sutumde gidicek korkuyorum ins bos yere kuruntu yapiyorumdur hastalansamda rahatlasam cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…