Durum nedir ?Merhaba 16 sında iliskiye girdim 48 saat dolmadan ella kullandım. 24 ünden beri ara kanamam var (ara kanama olduğunu dusunuyorum cok az derecede kan geliyor siviyla karisik) bugun midem bulandı hamilelikle alakalı mıdır?
Hiç zannetmiyorum ama hızlı test alınMerhaba 16 sında iliskiye girdim 48 saat dolmadan ella kullandım. 24 ünden beri ara kanamam var (ara kanama olduğunu dusunuyorum cok az derecede kan geliyor siviyla karisik) bugun midem bulandı hamilelikle alakalı mıdır?
merhaba neredeyse 12 gun kanamam oldu uygulamaya gore suan regly olmam gerekiyor ama 2 gun gecikti haptan duzensizlestirmistir diye dusunuyorum. 12 gun kanamaya gebe olmadigima inaniyorum.Durum nedir ?
12 gun kanadim simdi takvime gore 2 gun geciktim gebe olma ihtimalim var mj ben hapin yaptigk dizensizliktir dige dusunuyorumHiç zannetmiyorum ama hızlı test alın
ama surtunme oldu zaten ve 12 gun kanadim hala imkani var miSizi endişelendirmek istemem fakat bende ella kullanıp hamile kalmıştım. Doktorum %70 oranında koruma yaptığını söylemişti ve çok şaşırmıstık… erken gebelik testi ya da kan testi yaptırmanızda fayda var bir kaç gün sonra
surtinmeyle iliskiye girmistim ve elladan sonra 12 gun boyunca kanadimSizi endişelendirmek istemem fakat bende ella kullanıp hamile kalmıştım. Doktorum %70 oranında koruma yaptığını söylemişti ve çok şaşırmıstık… erken gebelik testi ya da kan testi yaptırmanızda fayda var bir kaç gün sonra
tabiki biliyorim cok tesekkur ederim. Ben hamile olasiligini bilmiyordum surtunmeyle. Ama dusukte olsa var yazilarini okuyunca stres oldim ve kullandim. Ardindan 5 gun sonra 12 gun kanadim regldir diye tahmin ediyorum onudaRegl olduysanız hamile olma ihtimaliniz yok. Sadece ella nın %100 korumadığını bilin isterim
cok haklisinizErtesi gun haplari cok cok cok zarali hormonlari alt ust ediyor. Kanamanin sebebi odur. Zorunda olmadikca kullanmayin. Partnerinizin korunmasina ozen gosterin
yok zatten bir daha asla boyle bir risk almayi dusunmuyorum. hormonlarla oynadigi icin regl duzensizlik yapiyor olabilir mi?Bir daha asla risk almayın…hormondan ötürü kanama olmuştur bencede ama öğrenmiş oldunuz. Çok şükür daha kötüsü olmadı
Yumurtlama döneminde mi ilişkiye girdinizMerhaba arkadaşlar 5 ay önce doğum yaptım geçen ay ilişki den sonra Ella hap aldım ilk defa 24 saat geçmeden kullandım ama emin değilim içim rahat değil bir ay geçmeden test yaptım tek çizgi çıktı hamilelik belirtileri oluyo daha adet olmadim 40tan sonra 1 kere oldum o kadar çok stresli yım adet gecikmesi yasiyorumdur umarim
Yok 40 tan sonra 1 kere adet oldum bitti 3 gün sonra 3 4 günlük hahif janamam oldu 4 aya kadar olmadım adet haylada olmadımYumurtlama döneminde mi ilişkiye girdiniz