• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe olabilir miyim?

kimbuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
28
5
1
25
Arkadaşlar merhaba normalde 15 Ekim beklenen adet günümdü fakat hasta olmadım dün sabah kalktığımda lavaboya gittiğimde kahverengi kan geldi ped koydum çok az miktarda kahverengi kan geldi daha gelmedi lavaboya gittikçe sildikçe çok az miktarda kahverengi yine geldi bugün sabah kalktım yine pedde damla şeklinde kahverengi kan vardı belimde karnımda ara ara ağrı kramp oluyor normalde böyle olmazdım gebelik belirtisi olabilir mi sizce teşekkür ederim şimdiden mesajlarınız için 😇

Arkadaşlar merhaba normalde 15 Ekim beklenen adet günümdü fakat hasta olmadım dün sabah kalktığımda lavaboya gittiğimde kahverengi kan geldi ped koydum çok az miktarda kahverengi kan geldi daha gelmedi lavaboya gittikçe sildikçe çok az miktarda kahverengi yine geldi bugün sabah kalktım yine pedde damla şeklinde kahverengi kan vardı belimde karnımda ara ara ağrı kramp oluyor normalde böyle olmazdım gebelik belirtisi olabilir mi sizce teşekkür ederim şimdiden mesajlarınız için 😇
Bilemeyiz. 5 gün gecikme ile bir idrar testi yapsanız daha aydınlatıcı olmaz mı sizce de ya da kan testi? Adet öncesi de lekelenme olabiliyor. Ya da yerleşme kanaması da olabilir. Bir test yapıp öğrenebilirsiniz.

Bunlar adet öncesi çoğu kadınla olan şeyler canım. Adetin geçtiyse testle öğrenebilirsin

Arkadaşlar lütfen bilgilendirir misiniz . Tecrübelerinize ihtiyacım var 🥺 1 aydır poliversin isimli yumurta geliştirici ilaç içiyorum ve bu adetimde artık tahlillere vs baslicaz. Adet günüm dündü . Bugün lavobaya gittiğimde kırmızı bir çizgi gördüm iç çamaşırimda pembe ve kırmızı arası bir renk ve peçeteye sildigimde kayganimsi gibi bir şey geldi ama o da orta bir renkti kırmızı ve pembe arası. Aradan şuan 5 saat geçti hiç bir şey yok regli mi yoksa istediğim şey olan yerleşme mi 🥺🥺 test neden yapmadım çünkü o kadar yoruldum ki

Back