- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
- Konu Sahibi betulrahimi
-
Olabilir benim belirtilerimde bu sekildeydiBen OVULASYON testi kullandım
Uumurlamadan 2 gün önce ve yumurlama ile 3 günü degerlendirdim ama o 3 gün boyunca günde 2 defa beraberlik oldu bugün çatlamanin 11 . Gunu ondan önce kasıklarıma ağrı girmeye başladı ovulasyon testi aldığım yer erken gebelik belirtisi dedi yimurtlama haftası 10 kere değerlendirdik 3 gündür aşırı uykum geliyor gece 12 de uyuyp sabah 10 da kalkmama rağmen gün içinde hep uykusuzum şuan evdeyim birazdan uykuya dalarım kesin sizce tutmus müdür göğüs ucuna dokununca ağrıyor ara ara çevresine ağrı gidiyor ama kasık ağrım çok fazla oluyor kısacası kasik bel uykusuzluk ve göğüs ağrısı oluyor en çok
İnşallah ya testi ne zaman yapiyim pekiOlabilir benim belirtilerimde bu sekildeydi
Adetiniz tahminen ne zmnİnşallah ya testi ne zaman yapiyim peki
normal fotosunu at bakalım ona da :)Merhaba adet tarihim geçen ay 15 ekimdi hamilelik için doktor progestan ve Glifor verdi progestan bitti pazar günü Glifor a devam ediyorum dayanamadım day comfort erken gebelik testi yaptım aşırı aşırı silik bir çizgi var mı sizce adetime 5 gün var sanırım
19-20 arasıAdetiniz tahminen ne zmn
İlk kez duydum bunuİnsülin direncim vardı bir de yumurtlamaya yardımcı ilaç olduğu için verdi doktor
Biraz geçmesini bekleyin bence19-20 arası
Canım ne durumdasın ?Orijinali de bu çok silik görünce oynadım biraz var mı acaba diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?