- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 26
-
- Konu Sahibi ayseeeenur
Merhaba içimi rahatlatırsanız çok sevinirim 31 mayısta ilişkim oldu kondom yöntemiyle korunduk 20 gün sonra regle benzer bir kanamam oldu 9 gün sürdü ama normale göre çok azdı ben de şüphelendiğim için ilişkiden 24 gün sonra kanamanın 4.gününde kan testi verdim sonuç 1.2den düşük çıktı ama korkuyorum yerleşme kanaması olmasından şuan ilişkiden 40 gün geçti gebelik testlerim negatif çıkıyor sizce kan testine güvenmeli miyim
Ama kan testini 24 gün sonra yaptım ilişkiden erken mi oldu diye çok korkuyorum lütfen kusura bakmayınDaha önceki konunuza da aynı yorumu yaptım. Gebe falan değilsiniz. 9 gün yerleşme kanaması olmaz. Kondom kullanmışsınız, en başında taktıysanız ve delik yoksa (olsa anlarsınız) en kesin korunma yöntemidir.
40 günde idrarda da kan da çıkar. Güvenmeyip ne yapacaksınız?
Az geldi, çok geldi ile alakası yok regli olmuşsunuz ve gebe değilsiniz. İster testi 24 gün sonra ister 40 gün sonra yapmış olun. 9 gün süren yerleşme kanaması olmaz, yerleşme kanaması kırmızı renk olmaz. Regli olduysanız (olmuşsunuz!) hamile değilsin, çok basitAma kan testini 24 gün sonra yaptım ilişkiden erken mi oldu diye çok korkuyorum lütfen kusura bakmayın
Bu kadar erken hamilemiyim stresine kapılmak bike psikolojik belirti yapabiliyo, adetiniz iyice geciksin tekrar test yapın yerleşme kanaması illa olcak diye bişey yok bende olmadı mesela inş hamilesinizdir ama biraz sabredin derinHanımlar merhabalar burada o kadar çok yazı okudum ki kendi cevabımı buldumla bulmadım arasındayım o yüzden sormak istedim belki böyle olan vardır . Gebelik düşünüyorum adetim uzun periyotlarda olmam gerekiyor ama hala belirtim de yok olacak gibi de değilim . 2 gündür yerleşme kanaması diye anlatılan şeyi yaşıyorum. Onun öncesinde de kısa süreli sağ kasığımda dokununca sızlayan bir şey hissediyordum o şuan kalmadı. Yerleşme diye bahsettiğim akıntının 2. Günü kaset test yaptım ilk dakikalar çok silik çizgi çıktı sonra belirgin oldu 20 dakikaya kadar . Sabah heyacanla kan verdim negatif çıktı . İnsan vücudunu bilir ya hani nedense ben olduğunu düşünüyorum ya da benim kuruntum bu belirtiler bilmiyorum . Olsa kan da kesin çıkardı. Önce kana sonra idrara geçermiş beta hcg ben de tam tersi test pozitif kan negatif oldu. Fikirleriniz varsa okumak isterim rahatlarım ..:)
Yerleşme kanamasından 1 hafta sonra kaset test yapılmalı diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayınHanımlar merhabalar burada o kadar çok yazı okudum ki kendi cevabımı buldumla bulmadım arasındayım o yüzden sormak istedim belki böyle olan vardır . Gebelik düşünüyorum adetim uzun periyotlarda olmam gerekiyor ama hala belirtim de yok olacak gibi de değilim . 2 gündür yerleşme kanaması diye anlatılan şeyi yaşıyorum. Onun öncesinde de kısa süreli sağ kasığımda dokununca sızlayan bir şey hissediyordum o şuan kalmadı. Yerleşme diye bahsettiğim akıntının 2. Günü kaset test yaptım ilk dakikalar çok silik çizgi çıktı sonra belirgin oldu 20 dakikaya kadar . Sabah heyacanla kan verdim negatif çıktı . İnsan vücudunu bilir ya hani nedense ben olduğunu düşünüyorum ya da benim kuruntum bu belirtiler bilmiyorum . Olsa kan da kesin çıkardı. Önce kana sonra idrara geçermiş beta hcg ben de tam tersi test pozitif kan negatif oldu. Fikirleriniz varsa okumak isterim rahatlarım ..:)
Yapacağım inşallahYerleşme kanamasından 1 hafta sonra kaset test yapılmalı diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın
İnşallah hamilesinizdirYapacağım inşallah
İnşallahİnşallah hamilesinizdir