• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emirasaf21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
32
4
36
24
Geçen hafta bir test yaptım (alttaki) tek çizgi idi üstte bulunan test bugün yaptığım test sanki iki çizgi yanyana belirdi çift çizgi oldu hamile miyim şimdi ben yoksa test yapsam mı yine çizgiler yakın olunca kafam karıştı
IMG_20200613_153712.webp

Geçen hafta bir test yaptım (alttaki) tek çizgi idi üstte bulunan test bugün yaptığım test sanki iki çizgi yanyana belirdi çift çizgi oldu hamile miyim şimdi ben yoksa test yapsam mı yine çizgiler yakın olunca kafam karıştı Eki Görüntüle 2648373
Canım 2.çizgi dediğin cok yakın C çizgisine .bence o 2. Çizgi değil idrar çok damlatmışsın dağılmış . 2 çizgi olması için t çizgisinin altında olmalı. Ama inşallah ben yanılıyorum inşallah vardır. İmkanın varsa yeni bir test yap garanti olsun 🤲🏻

Canım 2.çizgi dediğin cok yakın C çizgisine .bence o 2. Çizgi değil idrar çok damlatmışsın dağılmış . 2 çizgi olması için t çizgisinin altında olmalı. Ama inşallah ben yanılıyorum inşallah vardır. İmkanın varsa yeni bir test yap garanti olsun 🤲🏻
İmkan var canım ama be. Biraz daha beklesem iyi olur bu ayın sonuna kadar en azından yine de çok teşekkür ediyorum

Back