• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebe miyim ?

deesse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
26
1
3
Iyi geceler hanimlar.. benim de bir sorum olucak tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacim var. Normalde adet dönemimde yani baslamadan yaklaşık 1 hafta once göğüslerim hassaslaşıp şişiyor. . Adet oluncada yavaşça duzeliyor.. Bu dönemde yine öyle oldu fakat adet görmedim. An (02:13) itibari ile 3 gun gecikmiş bulunuyor. Acaba gebe olabilir miyim ?( Sirkülasyon 27 günde bir bugun 30 uncu gun)

Adet düzensizliqi yaşamıyorsan ne duruyorsun hemen test yapsana arkadaşm:):) benim adet günüm geçeli 2.günde çıkmıştı silikte olsa..

Iyi geceler hanimlar.. benim de bir sorum olucak tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacim var. Normalde adet dönemimde yani baslamadan yaklaşık 1 hafta once göğüslerim hassaslaşıp şişiyor. . Adet oluncada yavaşça duzeliyor.. Bu dönemde yine öyle oldu fakat adet görmedim. An (02:13) itibari ile 3 gun gecikmiş bulunuyor. Acaba gebe olabilir miyim ?( Sirkülasyon 27 günde bir bugun 30 uncu gun)

iyi akşamlar arkadaşım. biraz daha bekle bence ben 6.5 aylık hamileym şuan. benim adetim 10 gün geçtikten sonra belli olmuştu oda silik şekilde. onun öncesinde de çok test yaptım ama belli olmadı. inş hamilesindir Rabbim hayırlısını versin. :)

Canim bence bekleme hemen test yap benim birgun gecmisti goguslerde hassasiyet vardi. Test yaptim bekleyemedim cok silik cikti aksam esime soyledim gittik hastaneye ve pozitif cikti yani hamileyim

Gecen aylar hep yapiyordum. Orada tek cizgi görünce butun hayallerim yikiliyordu. Ondan bu ay beklemek istedim. O testte tek.cizgi gormek cok kotu. Insallah pazartesi yapicam. :)

iyi akşamlar arkadaşım. biraz daha bekle bence ben 6.5 aylık hamileym şuan. benim adetim 10 gün geçtikten sonra belli olmuştu oda silik şekilde. onun öncesinde de çok test yaptım ama belli olmadı. inş hamilesindir Rabbim hayırlısını versin. :)
Rabbim hayirlica kucaginiza almayı nasip etsin canim insallah. Peki kac gun daha beklememi tavsiye edersin. ?

Adet düzensizliqi yaşamıyorsan ne duruyorsun hemen test yapsana arkadaşm:):) benim adet günüm geçeli 2.günde çıkmıştı silikte olsa..

Duzenli oldugu pek söylenemez canim hatta olucam diye bekledim goguslerim hassaslasinca ama.simdi gecti eski halina döndü cok heycanliyim bi o kadarda tedirgin.. insallah pazartesi yapicam kismet artik..

Rabbim hayirlica kucaginiza almayı nasip etsin canim insallah. Peki kac gun daha beklememi tavsiye edersin. ?[/QUOT

amin inş. canım her insan bir olmaz elbet ama 5 gün dolsun öyle yap bence negatif çıksa bile geçikme devam ederse 2-3 gün sonra bi daha yaparsın çünkü bnm adet dönemim 18 inde olurdu ama ayın 30 unda fln hamile kalmışım o yüzden geç belli oldu testte hatta 10 gün geçmsine ragmen çok silik bi çizgiydi.

Sagol canım belirtilerini de yasamadin mı 30una kadar da ? Benim bugun gene göğüslerim şişmiş yine adet olacak gibi. Bu ay cok ümitliyim yaa İnşallah hayal kırıklığı olmaz.

Son düzenleme:
Sagol canım belirtilerini de yasamadin mı 30una kadar da ? Benim bugun gene göğüslerim şişmiş yine adet olacak gibi. Bu ay cok ümitliyim yaa İnşallah hayal kırıklığı olmaz.

sürekli adet olucak gibi kasık ağrım oluyodu benimde canım. benm normalde adet olsamda göğüslerimde acı olmazdı. sağ kasığımda çok ağrı oldu kesin oldum diyodum hergün ama bişey yoktu. 10. gün test yaptım önce tek çizgi çıktı dedim gene yok heveslenme tam testi atıcaktım elime bi aldım ikinci çizgi silik bi şekilde.. :) Rabbim inş sanada nasip eder canım pazartesi günü bi test al yap bakalım merakla sonucu bekliyoruz :)

sürekli adet olucak gibi kasık ağrım oluyodu benimde canım. benm normalde adet olsamda göğüslerimde acı olmazdı. sağ kasığımda çok ağrı oldu kesin oldum diyodum hergün ama bişey yoktu. 10. gün test yaptım önce tek çizgi çıktı dedim gene yok heveslenme tam testi atıcaktım elime bi aldım ikinci çizgi silik bi şekilde.. :) Rabbim inş sanada nasip eder canım pazartesi günü bi test al yap bakalım merakla sonucu bekliyoruz :)

Bende pazartesi yi iple cekiyorum. Belirtiler kişiden kisiye de değişiyor zaten gecikmenin 1-2. haftasinda anca başlıyormuş galiba. Buarada cinsiyeti ne bebişinizin canim ?

Bende pazartesi yi iple cekiyorum. Belirtiler kişiden kisiye de değişiyor zaten gecikmenin 1-2. haftasinda anca başlıyormuş galiba. Buarada cinsiyeti ne bebişinizin canim ?

aynen canım değişiklik gösterebliyo tabi. erkek canım.

:))) 3-4 haftalık gebeymişim .. Şimdi ne yapmam lazım benim ya hemen doktora mi gitmeliyim yoksa daha beklesem mi

çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın :) git bi doktora canım bende test sonucu gitmiştim ihmal etme.

çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın :) git bi doktora canım bende test sonucu gitmiştim ihmal etme.
Sagol canim Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. Zaten aksam gittik de acilden kan tahlili yaptirdik. Simdi bu kese gozukme olayi varmis onun icin hemen gitmem mi gerekiyor acaba

Sagol canim Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. Zaten aksam gittik de acilden kan tahlili yaptirdik. Simdi bu kese gozukme olayi varmis onun icin hemen gitmem mi gerekiyor acaba

ben öğrendiğim günün ertesi günü gittim kese görenmemişti daha sen blirisin bekleyede bilirsin canım.

Merhaba canım.. Bende tam adet günümde silik çizgiyle öğrenmiştim.. Sende eğer varsa şuan öğrenirsin inşaalah

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Back