Gebe miyim ???

bebisicin00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
6
0
1
25
kızlar merhaba aralık 29 son adet tarihim ocak 9-13 arası yumurtlama dönemimdi değerlendirdik, 15inden beri özellikle sol kasıl ağrısı, göbek çevresinde çekilmeler başladı halen ara ara olup geçiyor, kendimi yorgun hissediyorum dün adete 7 gün kala evde kaset test vardı onu yaptım negatif çıktı, bir saattirde hafif mide bulantım var sizce gebe olabilir miyim ?

Belirti vermesi için çok erken. Psikolojik yaşıyorsun bulantıyı falan. Biraz daha bekle test için

Benim de son adet tarihim 29 aralık. Adete 5-6 gün var. Beklemek zor ama daha erken birkaç gün sonra test yapacağım ben de. Sen de yapbilirsin 2-3 gün sonra

Tarihlerimiz benziyor, adetime dort gun var, beklemedeyim
Cnki testim negatif. Bulantilarim ara ara var, cuma 17 ocak ve cmrtesi pembemsi akinti yasadim. Ustunden 6/10 gun gecmesi gerekiyormus, oda adet gunume denk geliyor, cuma 24 ocak insaAllah vardir ikimizde yerlesme yasadinmi

Hayır yaşamadım canım yaa heyecanla bekliyorum aşırı sabırsızmışım onu öğrendim yarın doktora gideceğim randevu aldım

Benim de son adet tarihim 29 aralık. Adete 5-6 gün var. Beklemek zor ama daha erken birkaç gün sonra test yapacağım ben de. Sen de yapbilirsin 2-3 gün sonr

Benim de son adet tarihim 29 aralık. Adete 5-6 gün var. Beklemek zor ama daha erken birkaç gün sonra test yapacağım ben de. Sen de yapbilirsin 2-3 gün sonra
sizde bir belirti varmı

Çok erken bu belirtiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…