- 21 Ocak 2025
- 6
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi bebisicin00
-
Belirti vermesi için çok erken. Psikolojik yaşıyorsun bulantıyı falan. Biraz daha bekle test içinkızlar merhaba aralık 29 son adet tarihim ocak 9-13 arası yumurtlama dönemimdi değerlendirdik, 15inden beri özellikle sol kasıl ağrısı, göbek çevresinde çekilmeler başladı halen ara ara olup geçiyor, kendimi yorgun hissediyorum dün adete 7 gün kala evde kaset test vardı onu yaptım negatif çıktı, bir saattirde hafif mide bulantım var sizce gebe olabilir miyim ?
Kasık ağrıları normal mi sizce ? İlk kez oldu böyleBelirti vermesi için çok erken. Psikolojik yaşıyorsun bulantıyı falan. Biraz daha bekle test için
Bence hep olan şeyler ama şimdi korunmadığın için bi beklentiye girdin,vücudunu dinliyorsun,herşeye bir anlam yüklüyorsun. Sakin kal bekle senKasık ağrıları normal mi sizce ? İlk kez oldu böyle
Teşekkür ederimBence hep olan şeyler ama şimdi korunmadığın için bi beklentiye girdin,vücudunu dinliyorsun,herşeye bir anlam yüklüyorsun. Sakin kal bekle sen
Benim de son adet tarihim 29 aralık. Adete 5-6 gün var. Beklemek zor ama daha erken birkaç gün sonra test yapacağım ben de. Sen de yapbilirsin 2-3 gün sonrakızlar merhaba aralık 29 son adet tarihim ocak 9-13 arası yumurtlama dönemimdi değerlendirdik, 15inden beri özellikle sol kasıl ağrısı, göbek çevresinde çekilmeler başladı halen ara ara olup geçiyor, kendimi yorgun hissediyorum dün adete 7 gün kala evde kaset test vardı onu yaptım negatif çıktı, bir saattirde hafif mide bulantım var sizce gebe olabilir miyim ?
Tarihlerimiz benziyor, adetime dort gun var, beklemedeyimkızlar merhaba aralık 29 son adet tarihim ocak 9-13 arası yumurtlama dönemimdi değerlendirdik, 15inden beri özellikle sol kasıl ağrısı, göbek çevresinde çekilmeler başladı halen ara ara olup geçiyor, kendimi yorgun hissediyorum dün adete 7 gün kala evde kaset test vardı onu yaptım negatif çıktı, bir saattirde hafif mide bulantım var sizce gebe olabilir miyim ?
Benim de son adet tarihim 29 aralık. Adete 5-6 gün var. Beklemek zor ama daha erken birkaç gün sonra test yapacağım ben de. Sen de yapbilirsin 2-3 gün sonr
sizde bir belirti varmıBenim de son adet tarihim 29 aralık. Adete 5-6 gün var. Beklemek zor ama daha erken birkaç gün sonra test yapacağım ben de. Sen de yapbilirsin 2-3 gün sonra
Çok erken bu belirtiler içinkızlar merhaba aralık 29 son adet tarihim ocak 9-13 arası yumurtlama dönemimdi değerlendirdik, 15inden beri özellikle sol kasıl ağrısı, göbek çevresinde çekilmeler başladı halen ara ara olup geçiyor, kendimi yorgun hissediyorum dün adete 7 gün kala evde kaset test vardı onu yaptım negatif çıktı, bir saattirde hafif mide bulantım var sizce gebe olabilir miyim ?
Peki neden oluyor olabilir daha önce hiç böyle olmadıÇok erken bu belirtiler için
Tamamen psikolojik hamilelik.Bedenimizde bunları görmek istiyoruz ve bedenimiz bize bunu gösteriyor.Peki neden oluyor olabilir daha önce hiç böyle olmadı
Ara ara kasık ağrılarım oluyor göğüslerimde ağrı var. Adete 4 gün kaldı. Sabah test yaptım negatifti. Biraz daha bekleyeceğimsizde bir belirti varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?