• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim

cocostarpasta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
96
64
18
31
Merhaba
Adetim 5 hatta 6 gün gecikti. Dün adet belirtilerimi yaşadım ama gelmedi. Kahverengi leke geldi neyse ertesi gün gelir dedim gene gelmedi. Pede geçmeyen kan pıhtısı geldi peçeteye. Kanama olmadı. 4 ay önce muayene oldum kistim falan da yok. Adetim hep düzenlidir normalde. Gebelik olabilir mi? 4 aydır korunmasız ilişki/ çocuk geçmişi yok.

Yapmadım ben sağlıkçıyım inanın kendime hayrım yok. Hamilelik diyince aklım başımdan gidiyo. Hemşirelere sordum hemen çıkmaz pzt yaptır bekle dediler ama ben gebelik istediğim için heyecanlanıyorum
Tapın kaset test belkide hamilesiniz yapmadan öğrenemezsiniz neticede 6 gün fazla bile öğrenmek için yada direk kan verin.

Gebelik varsa her halukarda cikar merak etmeyin ben regle 5 gun kala normal kaset test ile ogrendim gebeligimi kaldi ki sizin regliniz geceli kac gun olmus
Herkeste 5 gün kala cıkmıyormuş diyolar benim iki gün var adete acaba cıkarmı

Merhaba
Adetim 5 hatta 6 gün gecikti. Dün adet belirtilerimi yaşadım ama gelmedi. Kahverengi leke geldi neyse ertesi gün gelir dedim gene gelmedi. Pede geçmeyen kan pıhtısı geldi peçeteye. Kanama olmadı. 4 ay önce muayene oldum kistim falan da yok. Adetim hep düzenlidir normalde. Gebelik olabilir mi? 4 aydır korunmasız ilişki/ çocuk geçmişi yok.
Saglikla kucağınıza alın insaallah bende şuan aynı durumdayım da toplam kaç gün böyle lekelenme oldu 3 gun boyunca geldi benimde böyle pede bi kac damla afedersiniz peçeteye iplik şeklinde geliyodu

Back