M Mrvcandan Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2019 47 50 3 34 24 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvcandan #1 Merhaba arkadaşlar adetim 7gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı testi bir kenara koymuştum sonraki gün silik bir çizgi daha çıktı acaba hamile olma şansım var mı böyle bir durum başına gelen var mı
Merhaba arkadaşlar adetim 7gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı testi bir kenara koymuştum sonraki gün silik bir çizgi daha çıktı acaba hamile olma şansım var mı böyle bir durum başına gelen var mı
Brlm00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2016 705 334 53 24 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvcandan #2 Yani 7 gun gecikmeye hemen cikmasi lazimdi. Adetlerin duzenliyse kan testi yaptir yada testi tkrarla bazen idrar testleri yaniltabiliyor
Yani 7 gun gecikmeye hemen cikmasi lazimdi. Adetlerin duzenliyse kan testi yaptir yada testi tkrarla bazen idrar testleri yaniltabiliyor
M Mrvcandan Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2019 47 50 3 34 24 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrvcandan #3 Brlm00 .!.: Yani 7 gun gecikmeye hemen cikmasi lazimdi. Adetlerin duzenliyse kan testi yaptir yada testi tkrarla bazen idrar testleri yaniltabiliyor Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün daha bekleyip yeni bir test daha deneyim o zaman böyle olunca da heveslenip üzülüyorum teşekkür ederim
Brlm00 .!.: Yani 7 gun gecikmeye hemen cikmasi lazimdi. Adetlerin duzenliyse kan testi yaptir yada testi tkrarla bazen idrar testleri yaniltabiliyor Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün daha bekleyip yeni bir test daha deneyim o zaman böyle olunca da heveslenip üzülüyorum teşekkür ederim