• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim

bediryebalta

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
5
0
1
27
Kasim ayinin 4 adet oldum aralik 4 adet olmam lazimdi olmadim dun den beri adet agrisi gibi kasiklarimda sanci var ama adet olmuyorum bi gun once yogun bi akintim oldu normalde varsi sut kesigi gibi ama bu sefer sarim si yesilmsi acik renk ama yogun bi akintim oldu karnimda agrilarim var aralikli ve hafif yemek yesemde bulantim var mide kazinmasina benzer acaba hamile miyim..

Bahsettiğin akıntı ilerlemiş bir vajinal enfeksiyonu gösteriyor. Sarı yeşil akıntı kesinlikle normal sayılamayacak bir akıntı. Doktora gitmelisin

Bahsettiğin akıntı ilerlemiş bir vajinal enfeksiyonu gösteriyor. Sarı yeşil akıntı kesinlikle normal sayılamayacak bir akıntı. Doktora gitmelisin

Oncelikle tesekur ederim ama bu bi kez oldu bi daha olmadi oyle bi akinti sun anki akinti sefaf onceki hamilelik lerimdede bu tur benzeri seyler yasamistim ama tek fark kasiklarimdada agri var adet gibi bide goguslerim oglumu sutten kesince sarkmisti suan dolgunlasmaya basladi

Oncelikle tesekur ederim ama bu bi kez oldu bi daha olmadi oyle bi akinti sun anki akinti sefaf onceki hamilelik lerimdede bu tur benzeri seyler yasamistim ama tek fark kasiklarimdada agri var adet gibi bide goguslerim oglumu sutten kesince sarkmisti suan dolgunlasmaya basladi[/QUOTE]

Kasim ayinin 4 adet oldum aralik 4 adet olmam lazimdi olmadim dun den beri adet agrisi gibi kasiklarimda sanci var ama adet olmuyorum bi gun once yogun bi akintim oldu normalde varsi sut kesigi gibi ama bu sefer sarim si yesilmsi acik renk ama yogun bi akintim oldu karnimda agrilarim var aralikli ve hafif yemek yesemde bulantim var mide kazinmasina benzer acaba hamile miyim..
Adet öncesi mide bulantısı olur vajinal enfeksiyonunuz var . Bu enfeksiyona bağlı adetiniz gecikiyor olabilir

Ben burda saglik ocagina da gittim test filan yampislardi bi ilac vermis ti kullandim tekrar gittigimde bi sorun olmadigi belirtmisti

neden test yapmıyorsunuz biz bilemeyizki burdan hamile olup olmadığınızı üstelik gecikmenizde varmış yapmadıysanız hala test yapın ya da kan verin hayırlısı olsun hakkınızda

Back