Gebeliğe Hazırlık Gebe miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
48
Selam arkadaşlar geçen ay 19 nisan çok sancılı adet oldum. Bu ayda Mayısin 18 ine falan geliyor ama dün sadece kahverengi akıntı geldi yarın olurum diye düşündüm bugün ise gene kahverengi akıntı devam ediyor öyle adet sancisida yok çok nadir arada karnım ağrıyor yani 30 gün veya da 31 gün olmustur normalde adet olmam gerekiyordu olmadı sadece kahverengi akıntı var bebek planlıyoruz 5 aydir olmuyor acaba hamile miyim yardım eder misiniz?

test yap istersen cnn nöbetçi bi eczaneden al istersen en azından aklında kalmaz :)

Yerleşme kanaması olabilir ama bu bizim gebeain dememiz olmasın , bir test yap eşin nöbetci eczaneden alaın

Geç döllenme olabilir, bir kaç gün sonra sabah idrarı ile tekrar yapın bence.

Bence 7 gun gecmesini bekle benimde 34.gunum bekliyorum canm sabirla bekle

Merhaba herkese

Geçen ay 21 inde regl oldum bu ay 20 si regl olmam lazım henüz ilk ayımız denememizde çok ümitlenmiyorum ama acaba demektende kendimi alamıyorum göğüslerde hassasiyet idrarda koku ara ara kasıklara batma ve sanki regl olucakmışım gibi ara ara ağrı oluyo bide bi değişik hissediyorum kendimi yorgun olucam bişey yok bacaklarım sanki bütün gün ayaktaymışım gibi ağrıyo tansiyonum düşüyo gibi hissediyorum psikolojikmidir bütün bunlar acaba

Test yapsana canım

Geç döllenme olabilir, bir kaç gün sonra sabah idrarı ile tekrar yapın bence.
Beta HCG testi yaptirdim dün negatif çıktı maalesef ama hala içimde bı Ümit var çünkü hala adet olmadım kahverengi lekelenme devam ediyor acaba diyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…