• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim yardımcı olun ilk oldugu için hiç birsey bilmiyorum

Cikolatasos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
11
2
1
Kızlar ben 4 aylık evliyim adetimin bitiminden sayarak 11.ci gün eşimle beraber olduk adetim 7 gün sürer yani 5. Günüme geliyordu ve doğurganlık zamanlarım dı içime boşaldıgını söyledi bugün adet günüm ama olmadım ve adete dair bir belirtim yok dün test yaptık idrar adete bir gün kala negatif cıktı hamileymişşm gibi de kendimi pek hissedemiyorum test saha bir gün kala yaptgım için üzülmedim soncta günüm bile gecmedi ama bugün günüm hiç adet olucam gibi his yok hemde hiç sizce hamile miyimdir ara ara bazen sadece beni rahatsz etmeyecek derece de mide bulantım oluyor o kadar

HAYIRLISI OLSUN :)
bir kaç gün daha geçsin gününüz test yapın
Ama şu var ara ara hafif cok hafif rahatszlık vermeyen bulantılar belki de istediğim için piskolojktir diyorum ama hiç adet olucam belirtisi yok dün yani adete 1 gün kala idrar test yaptım negatif cıktı bugün de günüm

bir kaç gün geçsin tekrar test yap mide bulantısı psikolojik bile oluyor
kan verebilirsen sağlık olcağına daha hızlı sonuç alabilirsin ama sabah aç karnına vermen gerek
allah gönlüne göre versin :emir_bebek:

bir kaç gün geçsin tekrar test yap mide bulantısı psikolojik bile oluyor
kan verebilirsen sağlık olcağına daha hızlı sonuç alabilirsin ama sabah aç karnına vermen gerek
allah gönlüne göre versin :emir_bebek:
Allah razı olsun :) cok sagolasın bakalım bekleyelim biraz daha sadece dün yaptgım test biraz düşündürdü o kadar :)

Back