Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bat tarihim 24.10 ben adetime 5 gün kala kaset test yaptım ve çıktı. Sana tavsiyem adet gecikmeden test yapmaman olur. Çnkü ilk yaptığım test çok belliydi artık yaptıkça yavas yavas testlerim silikleşiyor beta 71 çıktı. Yarın ikinci kanı vericem belki de düşmüş olacak. O yüzden bu zamanları sürekli kimyasal mı acaba diye geçirdim sevinemiyorum sevinemeyeceğim. Sakın adet gecikmesinin beklemeden test yapmayın çok zormuşBAT tarihim 24.10 test yapsam çıkar mı?
Ay pardon ya 25 ekimdi di mi olumlu çıkar inşallah haber verirseniz sevinirim ben de beklemedeyimBenim de bat tarihim 24.10 ben adetime 5 gün kala kaset test yaptım ve çıktı. Sana tavsiyem adet gecikmeden test yapmaman olur. Çnkü ilk yaptığım test çok belliydi artık yaptıkça yavas yavas testlerim silikleşiyor beta 71 çıktı. Yarın ikinci kanı vericem belki de düşmüş olacak. O yüzden bu zamanları sürekli kimyasal mı acaba diye geçirdim sevinemiyorum sevinemeyeceğim. Sakın adet gecikmesinin beklemeden test yapmayın çok zormuş![]()
Ay pardon ya 25 ekimdi di mi olumlu çıkar inşallah haber verirseniz sevinirim ben de beklemedeyim![]()
Ay pardon ya 25 ekimdi di mi olumlu çıkar inşallah haber verirseniz sevinirim ben de beklemedeyim
Ay pardon ya 25 ekimdi di mi olumlu çıkar inşallah haber verirseniz sevinirim ben de beklemedeyim![]()
Şu siteyi bi doğru kullanmayı öğrenemedim sanırımAy pardon ya 25 ekimdi di mi olumlu çıkar inşallah haber verirseniz sevinirim ben de beklemedeyim![]()
24Ay pardon ya 25 ekimdi di mi olumlu çıkar inşallah haber verirseniz sevinirim ben de beklemedeyim![]()
Yani hamile misinŞu siteyi bi doğru kullanmayı öğrenemedim sanırımcanım sonucumu öğrendim. Bata 5 gün varken beta HCG 71.9 du. İki gün sonra yani bugün verdiğim testte beta HCG 196 çıktı
haber ver demiştin ya. Sen naptın test yaptın mı yoksa bekliyor musun
Kesinlikle en iyisini yapıyorsun. Ben belim ağrısı yüzünden röntgene girmeyi düşündüm bebek şüphesi olduğu için mecbur bata 5 gün kala test yapmak zorunda kaldım ve çift çizgiyi hiç beklemiyordum. O yüzden bu süreçte ya kimyasalsa diye çok düşündüm. Sen adet gecikmesinden sonra yap daha iyi oluyor. Hamileyim evet24
Yani hamile misinben bekliyorum gecikirse yapmaya karar verdim çünkü olmayınca daha kötü hissediyorum
![]()
Çok sevindim bu müjdeyi almak isteyen birisi olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki am ben artık ümit edemiyorum bu yüzden umutsuzca bekliyorum haber veririm dua edersen sevinirim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKesinlikle en iyisini yapıyorsun. Ben belim ağrısı yüzünden röntgene girmeyi düşündüm bebek şüphesi olduğu için mecbur bata 5 gün kala test yapmak zorunda kaldım ve çift çizgiyi hiç beklemiyordum. O yüzden bu süreçte ya kimyasalsa diye çok düşündüm. Sen adet gecikmesinden sonra yap daha iyi oluyor. Hamileyim evetiki günde iki katına çıktı işte. Doktor sağlıkla yükseliyo haftaya gel dedi. Tabi hala da tereddütteyim şu kimyasal tehlikesini kafamdan atamıyorum
![]()
Bir de belirtilerin nelerdi? Mesela aşırı göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum ama adet belirtileri de var bugün belim bacağım ağrıyorKesinlikle en iyisini yapıyorsun. Ben belim ağrısı yüzünden röntgene girmeyi düşündüm bebek şüphesi olduğu için mecbur bata 5 gün kala test yapmak zorunda kaldım ve çift çizgiyi hiç beklemiyordum. O yüzden bu süreçte ya kimyasalsa diye çok düşündüm. Sen adet gecikmesinden sonra yap daha iyi oluyor. Hamileyim evetiki günde iki katına çıktı işte. Doktor sağlıkla yükseliyo haftaya gel dedi. Tabi hala da tereddütteyim şu kimyasal tehlikesini kafamdan atamıyorum
![]()
Sen ne kadardir deniyorsun canım? Bu kadar umutsuz olmaa merak etme zamanı vardır. Hem belki de bu ay seninledirBir de belirtilerin nelerdi? Mesela aşırı göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum ama adet belirtileri de var bugün belim bacağım ağrıyor
Belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor evet. Ama herkese göre de değişir bu bilemeyiz ki en kesin yol kan testi vermek. Mesela benm suan kasıklarımda kımıl kımıl hareketlilik var karıncalanma var niye oluyo bilmiyorum orası hep bi hareketli. Hatta bu yüzden konu bile açtım forumda ama cevap alamadım fazla.Bir de belirtilerin nelerdi? Mesela aşırı göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum ama adet belirtileri de var bugün belim bacağım ağrıyor
2 yıldır evliyim olmaması için hiçbir şey yapmadık hep zamanı vardır diyerek bekledim 6 aydır doktora gidiyorum 3 ay klomen verdi 1 ay çatlatma iğnesi oldum geçen ay femara+çatlatma iğnesi. Hiçbir sorun yok diyor doktor hatta yumurtlama oldukça iyi vs dedi bu ay da olmazsa aşılama düşünelim dedi hikayem bu. İnşallah olur diye bekliyorum odaklanmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyorSen ne kadardir deniyorsun canım? Bu kadar umutsuz olmaa merak etme zamanı vardır. Hem belki de bu ay seninledirdeğilse de zamanı vardır
benm sıcak basması en büyük belirtimdi. Bir de belim ağrıyodu ama onu hamileliğe vermiyordum. Dediğim gibi hiç beklemiyordum. O yüzden adete beş gün kala öğrendiğim için herhangi bi belirti çok fazla yaşamadım. Artık yarın adet günüm. Göğüslerim inanılmaz hassaslaştı. Ve adet olcakmışım gibi karnım çok ağrıyo arada. Yani belirtilerin yeni yeni beliriyor. İlk öğrendiğimde çok yeniydi. Sadece vücudum alev gibiydi çok sıcak basıyodu onu hatırlıyorum
Peki sen herhangi bi şey yaptin mi ne kadar sürede oldu?2 yıldır evliyim olmaması için hiçbir şey yapmadık hep zamanı vardır diyerek bekledim 6 aydır doktora gidiyorum 3 ay klomen verdi 1 ay çatlatma iğnesi oldum geçen ay femara+çatlatma iğnesi. Hiçbir sorun yok diyor doktor hatta yumurtlama oldukça iyi vs dedi bu ay da olmazsa aşılama düşünelim dedi hikayem bu. İnşallah olur diye bekliyorum odaklanmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor![]()
Haklısın en iyisi bekleyip görmek çok teşekkür ederim bilgilerin içinBelirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor evet. Ama herkese göre de değişir bu bilemeyiz ki en kesin yol kan testi vermek. Mesela benm suan kasıklarımda kımıl kımıl hareketlilik var karıncalanma var niye oluyo bilmiyorum orası hep bi hareketli. Hatta bu yüzden konu bile açtım forumda ama cevap alamadım fazla.
Anladım canım benim. En azından hiçbir sorun yokmuş lütfen önce bunun için şükret. Nelerle uğraşmak zorunda kalan insanlar var2 yıldır evliyim olmaması için hiçbir şey yapmadık hep zamanı vardır diyerek bekledim 6 aydır doktora gidiyorum 3 ay klomen verdi 1 ay çatlatma iğnesi oldum geçen ay femara+çatlatma iğnesi. Hiçbir sorun yok diyor doktor hatta yumurtlama oldukça iyi vs dedi bu ay da olmazsa aşılama düşünelim dedi hikayem bu. İnşallah olur diye bekliyorum odaklanmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor![]()
Haber ver bana lütfen merak ederim. İnşAllah bu ay meleğin seninledirHaklısın en iyisi bekleyip görmek çok teşekkür ederim bilgilerin için![]()