Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok cok hafif bisey goruyorum ama adetin gecmis sanki daha belirginmi olmasi gerekirdi ve hemen mi cekdin fotoyu beklemedin deyilmi cok cok az bi sekilde gordumHerkese merhaba. Adetim 2 gün geçti. Yaptığım test mi bozuk yoksa çok hafif bir silik çizgi mi var? Yardımcı olur musunuz??
Evet 5 dk içerisinde çektim. Hafif şeffaflık oldu ama çok az da çizgi var gibi. Başka test de yok deneyemedim tekrarCok cok hafif bisey goruyorum ama adetin gecmis sanki daha belirginmi olmasi gerekirdi ve hemen mi cekdin fotoyu beklemedin deyilmi cok cok az bi sekilde gordum
Baska testde ilk idrarda dene basi testler yaniltici olabiliyor markasi nedirEvet 5 dk içerisinde çektim. Hafif şeffaflık oldu ama çok az da çizgi var gibi. Başka test de yok deneyemedim tekrar
Artımed. Acaba yarın sabah kan versem çıkar mı kiBaska testde ilk idrarda dene basi testler yaniltici olabiliyor markasi nedir
Herkese merhaba. Adetim 2 gün geçti. Yaptığım test mi bozuk yoksa çok hafif bir silik çizgi mi var? Yardımcı olur musunuz??
Ay artimede guvenme kesinlikle kan vermene gerek yok baska test al ilk idrarda yap artimed cok ya iltiyor ben kac kere yanildim bazen varken yok bazen yokken var gosteriyorArtımed. Acaba yarın sabah kan versem çıkar mı ki
Çok teşekkürlerBende hafif gördüm.tekrarlayin bir yarın.Silik çıkmasının bir nedeni geç döllenme olabilir.
Ya evet duydum şikayetleri ama işte insan ümitleniyor teşekkür ederimAy artimede guvenme kesinlikle kan vermene gerek yok baska test al ilk idrarda yap artimed cok ya iltiyor ben kac kere yanildim bazen varken yok bazen yokken var gosteriyor
Bende artımed test kullandım bi net ikinci çizgi gösteriyor bi tamamen silik gösteriyor sevineyim mi üzüleyim mi anlayamadım açıkçasıArtımed. Acaba yarın sabah kan versem çıkar mı ki
Bi dahaki aya kaldı maalesefBende artımed test kullandım bi net ikinci çizgi gösteriyor bi tamamen silik gösteriyor sevineyim mi üzüleyim mi anlayamadım açıkçası
Sen naptın sonuç ne oldu