• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe miyim sizce lütfen ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gulcgmn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
50
4
1
11 Şubat günü sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girerken ucu birazcık girer gibi oldu ve pembemsi kan geldi sonra hemen bıraktık o günden sonra vajinamda aşırı kaşıntı başladı vajınamın sağ kısmında hafif şişlik var ve beyaz akıntı gelmeye başladı akıntı ve kaşıntı ara ara oluyordu zaten . Normalde en son 5 şubatta regl olmuştum geçen hafta gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım gebe olma ihtimalım var mı lütfen yardım edin ? Üzerine doğru herhangi bir boşalma asla olmadı ama şu zevk suyu olayını okudum grupta korktum uyku uyuyamaz oldum .

11 Şubat günü sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girerken ucu birazcık girer gibi oldu ve pembemsi kan geldi sonra hemen bıraktık o günden sonra vajinamda aşırı kaşıntı başladı vajınamın sağ kısmında hafif şişlik var ve beyaz akıntı gelmeye başladı akıntı ve kaşıntı ara ara oluyordu zaten . Normalde en son 5 şubatta regl olmuştum geçen hafta gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım gebe olma ihtimalım var mı lütfen yardım edin ? Üzerine doğru herhangi bir boşalma asla olmadı ama şu zevk suyu olayını okudum grupta korktum uyku uyuyamaz oldum .
Keşke yapmadan öncede korksanızda yapmaktan vazgecseniz.
Hayır. Hamile değilsiniz enfeksiyon oluşmuştur

Sabah 9.58’de bu soruyu durumunuzda sordunuz ve size hamile olmayacağınız, enfeksiyon olabileceğiniz yazıldı. Şimdi niye ısrarla konu açıyorsunuz?

Ne duymak istiyorsunuz başka?
7F41B55C-C041-477C-B5C3-CB32E1F20071.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back