- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Yine de bi ihtimal yok mudur, yoksa kimyasal gebelik filan olabilir miÇok silik. Başka bir test daha yap bence ya da hastaneye gitme ihtimalin varsa bence acilde bir beta HCG baktır garanti olsun varsa zaten çıkar kesin kan da
Her zaman ihtimal vardır ama kendinize böyle eziyet etmektense şimdi bu özel hastaneye gidip hemen baktirabilirsiniz bir saate çıkar sonuç. En azından kafanız rahat eder.Yine de bi ihtimal yok mudur, yoksa kimyasal gebelik filan olabilir mipazartesi gidicem kan vermeye
Pazartesi anca gidebilirm yarin bide normal test yapicam. Ben yeni üye oldum da cok kişi yorum yapmasi icin ne yapmam lazımHer zaman ihtimal vardır ama kendinize böyle eziyet etmektense şimdi bu özel hastaneye gidip hemen baktirabilirsiniz bir saate çıkar sonuç. En azından kafanız rahat eder.
Yorum geldikçe üste cıkar yazınız ben suan yazdım üste cıkarPazartesi anca gidebilirm yarin bide normal test yapicam. Ben yeni üye oldum da cok kişi yorum yapmasi icin ne yapmam lazım
Test yaparsanız bize de haber verin... İnşallah hamilesinizdirPazartesi anca gidebilirm yarin bide normal test yapicam. Ben yeni üye oldum da cok kişi yorum yapmasi icin ne yapmam lazım
Teşekkür ederimYorum geldikçe üste cıkar yazınız ben suan yazdım üste cıkar
Ay insallah ya cok korkuyorum hep tek cizgi görüyordum ilk defa cok silikte olsa çizgi gördümTest yaparsanız bize de haber verin... İnşallah hamilesinizdir
Yumurtlama donemlerimi bos gecirmedim 2 hafta kadar gecmistir belki , normal regllerimde yasamadigim seyleri yasadim bu defa hic böyle olmamıştımOlma ihtimali var hayırlısı olsun hakkınızda ama adetten önce gelen leke de olabilir bir kaç güne adette görebilirsiniz ama herkesin dediği gibi en iyi çözüm kan testi. İlişki üzerinden ne kadar geçti acaba?
Kan testi ver bı iki gün sonra ikinci çizgi sanki silik çıkmış18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, 1 yildir evliyim ve evlendigim gunden beri cocuk denemesi yapiyoruz.Eki Görüntüle 3070159 Eki Görüntüle 3070160
Pazartesi kan vericem saglik ocağından, silik çıktı ama.bilemedim bendeKan testi ver bı iki gün sonra ikinci çizgi sanki silik çıkmış
İdrar testi yanlış da olabilir yerinde olsam bı tane daha alır yaparım pazartesi de kan testi verirsin benim ikinci gebelikte de böyle silik çıkmıştı çok güvenme bu testlerePazartesi kan vericem saglik ocağından, silik çıktı ama.bilemedim bende
Erken gebelik testi bu, yarinda normal olanini yapicam bakalm umut fakirin ekmeğiİdrar testi yanlış da olabilir yerinde olsam bı tane daha alır yaparım pazartesi de kan testi verirsin benim ikinci gebelikte de böyle silik çıkmıştı çok güvenme bu testlere
Hakkında hayırlısı olsunErken gebelik testi bu, yarinda normal olanini yapicam bakalm umut fakirin ekmeği
İnşallah teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun
Erken gebelik testlerine çok güven me inşallah hamilesindir .normal kaset test yap .onlar daha güvenilir evde varsa hemen yap çıkıyor varsa ben adete 5 gün varken yaptım çıktıKizlar benim gibi olan varsa bakabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?