How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebe miyim? Kuskularim ve dahasi.

Merveyikilmaz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
6
0
16
İstanbul
Merhabalar hanimlar. Ben ve erkek arkadasim 2.yildonumumuzde iliskiye girdik. (21 Agustos) reglime 2 gun kalmisti ancak reglimi 23unde sabah 3-4 damla kan geldi sonra normal reglime dondu. Iliskide erkek arkadasimin kondomu yirtildi. Ama biz devam ettik. Icime bosalma olmadi ancak zevk suyu olmustur. Ben ayin 23'unden beri adetim. Bugun 28'i. Goguslerim dolgun ve basim agriyor. Baska bir seyim yok. Sizce gebelik riskim nedir?

Simdiden tesekkurler.
Merve, 18.

Peki tesekkur ederim, daha dikkatli olacagim :)
Bir de aklimi kurcalayan bir sey var zevk suyunda bazen sperm olabiliyormus bu spemler en sagliklilariymis bu dogru mu?
Kesinlikle hamile degil miyim?
Tesekkurler.

göğüslerin dolgun olması çok normal hem adetten kaynaklanıyo hemde ilişkide yaşanan olaylardan ;)
merak etme hamile değilsindir okadar kolay değil hamile kalmak..
arkadaşın dediği gibi birdahaki sefere bukadar şanslı olmaya bilirsin

bencede hamile değilsindir 18 yaş çok genç dikkatli ol lütfen birde içinin iyice rahat etmesi için eczaneden gebelik testi alıp yapabilirsin.

konuyu okuduğum için bir şekilde cevap yazma sorumluluğu hissettim . amacım sizi ve tercihlerinizi yargılamak değil efendimizin (s.a.v.) "Eliyle düzeltemeyen diliyle, diliyle düzeltemeyen kalbiyle yapsın" düsturunu gerçekleştirmek. İleride bu deneyim adı altında gözüken büyük hatayı yaşadığınız için kendinizi kötü hissedeceksiniz. O nedenle lütfen tekrarını yaşamayıp pişmanlıkla terkediniz. İleride evleneceğiniz kişi bu erkek arkadaşınız olsa dahi size bakışı farklı olabilir.

Adetiniz geciktiğinde bir gebelik testi yapmanızda fayda var, İlişkiden 10 -15 gün sonra ise kan testi sonuç verebilir.

Son düzenleme:
Merhabalar hanimlar. Ben ve erkek arkadasim 2.yildonumumuzde iliskiye girdik. (21 Agustos) reglime 2 gun kalmisti ancak reglimi 23unde sabah 3-4 damla kan geldi sonra normal reglime dondu. Iliskide erkek arkadasimin kondomu yirtildi. Ama biz devam ettik. Icime bosalma olmadi ancak zevk suyu olmustur. Ben ayin 23'unden beri adetim. Bugun 28'i. Goguslerim dolgun ve basim agriyor. Baska bir seyim yok. Sizce gebelik riskim nedir?

Simdiden tesekkurler.
Merve, 18.

değilsin ama ne işin var erkek arkadaşla

hayat senin hayatın ama 18 yaş cinsellik için gerçekten erken bir yaş ister buna geri kafalılık de ister kime ne de, olanda olmuş zaten umarım ileride pişmanlığın olmaz. bundan sonra dikkatli olmalısın. muhtemelen gebelik belirtilerini okuduğun için psikolojik belirtiler yaşıyorsundur ayrıca madem böyle birşey yaşadın lütfen düzenli olarak senelik smear testi yaptır sen korun ama erkek arkadaşın da prezarvatifle korunsun çünkü cinsel yolla bulaşan erkeğe bi zararı olmayıp ama kadını çok ciddi risk altına atan rahim ağzında siğiller oluşturan hpv virüsü (ki bu ileride rahim ağzı kanserine çeviren bir virüstür), hepatit vs bir sürü hastalık kapma riski altındasın ve tabi ki hamile kalma durumuda var. kusura bakma hamile miyim dedin ben daha başka şeylerden bahsettim ama bunu da hastanede kadın hastalıkları ve doğum bölümünde çalışıp bir sürü şeye tanık birinin tavsiyesi olarak gör

Son düzenleme:
Back