Ayy bence bi kan verin inşallah vardırMerhaba kızlar . Testi yaptığımda bişey çıkmamıştı koydum bi kenara 5-6 saat oldu tekrar baktım böyle bi sonuçla karşılaştım.adet de görmedim üç dört gündwn beri kahverengi pembe az kanamam var normalde 28 gunde bi adet olurum.yarın nırmal kırmızı kan gelmeyeli 31 gün olacak. Temmuz ayında gebeliği sonlandırmak durumunda kaldım 6 aylıkken. Ondan sonra düzenli adet gördüm.neden şimdi adet düzensizliği mi oldu yoksa hamile miyim ne dersiniz ?bundan önceki gebeliğimde de üstüne görme olmuştu.bu arada su damlattım çizginin rengi değişmedi.Eki Görüntüle 3516382 Eki Görüntüle 3516383
Hadi inşallah vardırBugün vercektim.Poliklinikte randevu boşluğu yoktu.acilden vereyim dedim acilden almıyorlarmış.Pazartesiye inşallah
cizgiyi farketmemiş olabilir misin? zamnla netleşmiştir belki. pembe olunca kuruma gibi gelmedi. baska test var mı elindeNimo Erken Gebelik Testi
Daha çok yeniyse kasette çıkmayabilir canımAdet görmeyeli bu şekilde oldu. Test hatalı mı sizce of .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?